jakub350 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Tak to leży na tyle Jak miałem założone same felgi bez opon na lewarku to felga z przodu wystawała ok 1cm a z tyłu 2,5cm poza obrys błotnika ale po zglebowaniu auta wszystko się pomieściło. Edytowane 28 Marca 2015 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 super to wygląda. a powiedz jaka opona jest na przodzie. ja mam 245 i jest ok a ty coś szerszego dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 jak pamiętam 255/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Tak to leży na tyle Jak miałem założone same felgi bez opon na lewarku to felga z przodu wystawała ok 1cm a z tyłu 2,5cm poza obrys błotnika ale po zglebowaniu auta wszystko się pomieściło. K I_I rwa jaka kosa ! Chce ją widzieć u siebie w Garage Z dodatków taka dokładka do przedniego zderzaka: Taki dyfuzorek jeszcze by się przydał: I ewntualnie taki spoilerek: Albo taki ale ciutek z inną lotką (tym samym elementem karbonowym): Edytowane 29 Marca 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Mam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 zobaczymy co będzie. ja dziś na przód zamówiłem 255/35 a tył 265/35.....mam dystanse więc może być bardzo ładnie i równo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Ja tak mam u siebie, felgi przod 9,5 tył 10 pasuje wsio idealnie i nic nie ociera, fakt że z tyłu zagniatałem ranty No i z 20mm dystansami przód ET mam 17 a tył 15... Edytowane 30 Marca 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pan wejdzie mi 19" 9J +25 a tył 10J + 15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARVE Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dziś przyszedł długo wyczekiwany - "zestaw letni" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ten wzór fajnie leży ale w 370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Czekam na zdjęcia po założeniu ! Tez mi sie podobają ale nie kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARVE Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jakos nie widze auta srebrnego w felgach powiedzmy grafitowych Jakbym miał jakis kolor to wtedy to inaczej wyglada ale oczywiscie to rzecz gustu :)Po swietach jak zima "odpusci" to zmienie i wstawie fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 nie no dobrze będzie kolorystycznie to jak byś miał ciemne auto to fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Co myślicie o czarnych felgach nie w macie lecz w połysku jak w lambo do czarnego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zarzuć jakimś screenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 http://7-themes.com/data_images/out/42/6911850-black-lamborghini-aventador.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja bede u siebie malować na czarny połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 http://7-themes.com/data_images/out/42/6911850-black-lamborghini-aventador.jpg Z czarnym lakierem masz o tyle fajnie, że praktycznie każdy kolor podejdzie Upalasz zetę na torze to weź jakiś kolor aby się wyróżniała mój poprzedni leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 proszę tak jest u mnie. czarne felgi na połysk plus srebrne auto. dzis montowane na tyle 265/35/19 plus dystans 20mm.....wygląda mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARVE Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Kużwa nie mogłem wytrzymać i zamontowałem już dziś :F Felgi przód - Vossen VVS-CVT Concave Gloss Silver - 19 x 8.5 Et 15- opona Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 245/40 R19 98 Y V1 Felgi tył - Vossen VVS-CVT Concave Gloss Silver - 19 x 10 Et 20- opona Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 285/35 R19 99 Y MFS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opony chyba lekko za wysoki profil :/ i na tył 285 ?!?!?! --> nie za bardzo muli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 nie no fajne te koła na tej zecie wysoki wysoki ,ale błędu nie wywali to nie dupowóz typu BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARVE Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Hmm czy muli ... pojeżdzę trochę to sprawdze narazie na nowych oponach daje rade .Co do profilu to ja mam fabryczne zawieszenie wiec dlatego taki profil.Pewnie jak bym miał obnizony to lepiej i by wyglądało ...zycie Zdjecie też troche lipne bo i pogoda kiepska jak bedzie słońce zrobi nowe,pod jakims tam kątem Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez ARVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wedlug mnie to za szerokie te opony na te felgi. Kupowales nowki? No i gleba by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Felgi bardzo ładnie się prezentują ale opony też dałbym węższe bo będzie mulic. Ja u siebie na tyl 10,5 cali felga dałem 265 a na przód 9 cali 235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi