ARVE Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak nówki ... tu gdzie mieszkam gleba = nie wyjade z garażu Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez ARVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 jest ładnie i estetycznie gleba jest ok....ale sam czasem mam dość walczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 a te fele są lewe i prawe? Czy z drugiej strony jest odwrotnie?Źle to nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARVE Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tak są lewe i prawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ja na 9,5 mam 35/235 a ja 10 mam 35/245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 na 9,5 cala to spokojnie 265/35 zakładasz kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Założyć założysz, ale pytanie po co? Żeby zamulać i tak wolną Zetkę? Ja jestem zwolennikiem raczej tego co pisze Bydle - dawać jak najwęższe opony, które będą jeszcze prawidłowo dobrane wg tabel. Ja na swoje 10,5 cali rozważałem nawet 255, ale wyszło mi że będą ciut za wąskie do felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja idę bardziej w stylu Stance wiec u mnie tylko naciąg wchodzą w grę a poza tym tak jak pisze Łukasz po co zamulac auto. A 265 na feldze 9'5 musi naprawdę paskudnie wyglądać według mnie Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 że niby za wąsko, czy za szeroko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Przymiarka nowych felg teraz jeszcze wypolerować ranty i ogarnąć rotory, tylko nie wiem czy polerować je, czy lakierować na srebrno. A może jakiś inny kolor ? Jeśli włoże z tyłu 5mm dystansu to musze wymieniać szpilki na dłuższe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold 350z Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim ! Dołączam się do tematu , otóż mam możliwość kupienia felg od bmw ( 19 cali 5x120 wiadomo tył 10 cali szerokie et 18 ) i tu pojawia się pytanie czy da radę założyć to do zetki z dystansem ( zmieniający rozstaw śrub ) i jaki to mógłby być dystans ( szerokość ) ? Ktoś może robił podobną operację ? Z góry dzięki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 tyłu na dystansie nie zmieścisz niestety :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold 350z Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A dlaczego ? tyłu na dystansie nie zmieścisz niestety :< A dlaczego ? Dobra to może inaczej jakie powinno być et felgi 10cali na oponie 275/35/19 żeby ładnie przylegało do nadkola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 na równo żeby wyszło z nadkolem to jakieś et 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 25 ja mam i jest ok, jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Vosseny piękne. Uwielbiam ten model. A jakby kto chciał to mam do sprzedania ori rays 350z czarne za niewielkie pieniądze może ktoś szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold 350z Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 25 ja mam i jest ok, jak dla mnie A masz dystans założony jakiś ? Czy po prostu masz et felgi 25 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Et takie mam, nie mam dystansow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Mi wyjdzie et tył 15 przy 10 calach szerokosci i zobacze czy będzie mocno tarło Bawił sie ktoś z was w cambery na tyle ? Tutaj jeszcze bez dystansów czyli z przodu 225/40/r19 9J +34 a z tyłu 255/35/r19 10j +36 Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Recool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zdecydowanie brakuje rantów na tych felgach a całości gleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wpadną dystanse, całkowicie wypolerowane koła i gwint ISC i myśle że nie będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Przód 235/40/18 tył 255/45/18 spokojnie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Toyo T1 Sport czy Falken 453 R19 !!! Jakie jest Wasze zdanie? Poniżej filmik promujący Falkena w 370Z :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Może to tobie coś pomorze http://toyotires.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Spoko ;-) zamówione Toyo Proxes T1 Sport :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi