Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[350Z] Felgi, opony

Tokyo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ja bym powoli grzał opalarką. Albo zdjal lusterko i do piekarnika. Jak coś to zdejmuje się bardzo prosto. Zrzucasz boczek, zdejmujesz ten plastikowy trojkąt z małym głośnikiem i masz chyba 3 nakrętki 10mm albo 8mm.

felga fajna aleee.......(oczywiście kwestia gustu) te je biją na głowę ;)

http://allegro.pl/felgi-quantum44-ts1-19x9-5-et26-5x114-matt-bronze-i4974217127.html

i klasyka :)

http://allegro.pl/japan-racing-jr3-19x9-5-et35-5x112-114-matt-black-i5688851138.html

~jeszcze jedno - nie jest przeginką szukanie pierścieni centrujących z 75mm na nasze 66,1 ? 

felga fajna aleee.......(oczywiście kwestia gustu) te je biją na głowę ;)

http://allegro.pl/felgi-quantum44-ts1-19x9-5-et26-5x114-matt-bronze-i4974217127.html

i klasyka :)

http://allegro.pl/japan-racing-jr3-19x9-5-et35-5x112-114-matt-black-i5688851138.html

~jeszcze jedno - nie jest przeginką szukanie pierścieni centrujących z 75mm na nasze 66,1 ? 

Pierwsza propozycja idealna dla mnie <3 jak  z jakoscia felg ? wiesz cos na ich temat ? i podchodza do Zety bez problemu ?

Edytowane przez AtamanR1

Mam w tej chwili na tylnej osi założone 22mm na stronę. W załącznikach fotki w tych samych okolicznościach z i bez dystansów. Natomiast jeśli chodzi o przednią oś zamówię chyba również 22mm. Mam nadzieje, że opona nie będzie dobijać do rantu błotnika. :)

Pozdrawiam. :)

Hej możesz wrzucić jakieś fotki tego tyłu z 22mm za dnia ?  Przód piszą żeby 25 mm dać do tej felgi.

Wlasnie boje sie oto ze kupie felgi za 10k i wpadne w dziure i po feldze ;) roznie to bywa... JapanRacing ktos sie wypowie wiecej o tej firmie ? Wiem ze made in china :P

jak bym miał dawać 10k w górę za felgi to bym pewno kupił najpierw coś szybszego niz 350. bez popadania w skrajności......poza tym niestety nie wszystko za 10k jest tego warte....sama marka , logo etc to już lwia część kosztu tej felgi.

Za 10k kupisz flegi z lepszego i lzejszego stopu niz jakies fejki a kazdy kligoram na feldze to tak jak bys wsadzil iles kg do auta, nie pamietam juz jaki byl przelicznik. To wszystko przeklada sie na osiagi, prowadze, trakcje. Co z tego ze felga ladnie wyglada i nie gnie sie na dzirach jak pogarsza wlasciwosci jezdne...

jak bym miał dawać 10k w górę za felgi to bym pewno kupił najpierw coś szybszego niz 350. bez popadania w skrajności......poza tym niestety nie wszystko za 10k jest tego warte....sama marka , logo etc to już lwia część kosztu tej felgi.

zgadzam sie z Toba w 100% :) ale tez i z opinia bydle bo troche racji tez w tym jest ale felgi za ponad 10k do zety no coz :) 

chcialbym przymiarke zrobic bo nie wiem czy brazowe czy biale do mojej Zety ktos ma jakis link/program ?

hm z tego co widze to firma Calibre to fele z UK moze nie sa zle jakosciowo widze je przy zetach... dostalem rabat na te felgi Calibre i za 3000zl do oddania kurde nie wiem co robic czy kupowac JR czy te  :ball:

Hej możesz wrzucić jakieś fotki tego tyłu z 22mm za dnia ?  Przód piszą żeby 25 mm dać do tej felgi.

Pewnie, że mogę. Dzisiaj doposażyłem przód też w 22mm i myślę, że więcej to już przegięcie. :)

post-89852-0-44546000-1445707032_thumb.jpg

post-89852-0-90581900-1445707058_thumb.jpg

Pozdrawiam. :)

dał mi znac za 3200 bo musi sprowadzac bo nie ma na stanie.. ja i tak uwazam ze dobra cena i chyba zamowie czekam na was i czy jestescie zainteresowani ? :)