dubik77 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Hej, kiedyś letnią porą zostało wspomniane wiec może czas przejść do realizacji. Pomyślałem że może będzie ktoś chętny (moze i kilka osób ) aby się spotkać, pogadać, popatrzyć na swoje QQ, popodglądać co kto ma. Spotkanie bez zapisów, planowania ... jesteś obok, masz ochotę podjechać ... może będzie warto, choć wiem że to sprawa bardziej regionalna. Miejsce na Bielanach, aby chętny z Legnicy, Kłodzka itp. mieli blisko, żona odstawiona do Ikei i w tym czasie chwila pogawędki o świecie QQ-łek. Termin to sobota 1 pażdziernika, godzina 14 lub jak komu pasuje. Ma ktoś ochotę ? Edytowane 20 Września 2011 przez dubik77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Hej, (...) Ma ktoś ochotę ? Pomysł super! Mam nadzieję, że wypali. Szkoda, że tak daleko...? Ja mogę przyjechać pod IKEA... ale w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Hej, kiedyś letnią porą zostało wspomniane wiec może czas przejść do realizacji. Pomyślałem że może będzie ktoś chętny (moze i kilka osób ) aby się spotkać, pogadać, popatrzyć na swoje QQ, popodglądać co kto ma. Spotkanie bez zapisów, planowania ... jesteś obok, masz ochotę podjechać ... może będzie warto, choć wiem że to sprawa bardziej regionalna. Miejsce na Bielanach, aby chętny z Legnicy, Kłodzka itp. mieli blisko, żona odstawiona do Ikei i w tym czasie chwila pogawędki o świecie QQ-łek. Termin to sobota 1 pażdziernika, godzina 14 lub jak komu pasuje. Ma ktoś ochotę ? Oczywiscie dobry pomysł. Jestem za i jesli dojdzie to do skutku to będę . I tak będe w tym czasie we Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo28 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Hej, kiedyś letnią porą zostało wspomniane wiec może czas przejść do realizacji. Pomyślałem że może będzie ktoś chętny (moze i kilka osób ) aby się spotkać, pogadać, popatrzyć na swoje QQ, popodglądać co kto ma. Spotkanie bez zapisów, planowania ... jesteś obok, masz ochotę podjechać ... może będzie warto, choć wiem że to sprawa bardziej regionalna. Miejsce na Bielanach, aby chętny z Legnicy, Kłodzka itp. mieli blisko, żona odstawiona do Ikei i w tym czasie chwila pogawędki o świecie QQ-łek. Termin to sobota 1 pażdziernika, godzina 14 lub jak komu pasuje. Ma ktoś ochotę ? Super, gdyby tylko kolega zdradził gdzie te Bielany są. Znalazłem taką miejscowość niedaleko Bielska-Białej ale to nijak z zamieszczoną mapką się nie pokrywa. Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2011 przez bolo28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Super, gdyby tylko kolega zdradził gdzie te Bielany są. Znalazłem taką miejscocowość niedaleko Bielska-Białej ale to nijak z zamieszczoną mapką się nie pokrywa. Pozdrawiam Bielany wrocławskie przy zjeździe z autostrady :. Dopisałem na tej mapce "Wrocław". Widać trasę A4 wiec i pomyłki chyba nie bedzie Edytowane 20 Września 2011 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo28 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Bielany wrocławskie przy zjeździe z autostrady Z Zabrza to prawie 200 km. Trochę za daleko niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Pomysł super! Mam nadzieję, że wypali. Szkoda, że tak daleko...? Ja mogę przyjechać pod IKEA... ale w Gdańsku o, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ja Was pogodzę. Spotkajmy się w połowie drogi tzn. pod Ikeą w Warszawie. To może i koledzy Krakowa nas zaszczycą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Spotkajmy się w połowie drogi W połowie drogi od czego? Warszawa to ..... nie odbieram jej dobrze choc często tam bywam. Co innego Wrocław i ....... wrocławianki. Edytowane 21 Września 2011 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Warszawa to ..... to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To? Dwa razy ukradli mi samochów wiec ...... , nie chce próbowac w mysl zasady "do trzech razy sztuka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Oczywiscie dobry pomysł. Jestem za i jesli dojdzie to do skutku to będę . I tak będe w tym czasie we Wrocku. No to fajnie jest nas już dwóch Będę miał okazję zobaczyć dwu litrowego benzyniaka ... moze mnie przewieziesz Ja Was pogodzę. Spotkajmy się w połowie drogi tzn. pod Ikeą w Warszawie A może w tą sobotę w Górze Kalwari ... akurat będę wiec może i na ziemi stolicy szybki spontaniczny zlocik. to ? To? To może wpadniecie w sobotę 24 do Góry Kalwari ... chyba przy basenie jest większy parking. Edytowane 21 Września 2011 przez dubik77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 No to fajnie jest nas już dwóch Będę miał okazję zobaczyć dwu litrowego benzyniaka ... moze mnie przewieziesz No co jest? Brak chetnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 No to fajnie jest nas już dwóch Będę miał okazję zobaczyć dwu litrowego benzyniaka ... moze mnie przewieziesz A może w tą sobotę w Górze Kalwari ... akurat będę wiec może i na ziemi stolicy szybki spontaniczny zlocik. To może wpadniecie w sobotę 24 do Góry Kalwari ... chyba przy basenie jest większy parking. bardzo chetnie tylko detale podaj tutaj lub np na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur07 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 "To może wpadniecie w sobotę 24 do Góry Kalwari ... chyba przy basenie jest większy parking." Bardzo chętnie, ale proszę o szczegóły, sobotę mam już co prawda zaplanowaną, ale plany zawsze można delikatnie zweryfikować. Chyba lepszym miejscem będzie parking w centrum przy Urzędzie Miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 A co z Bielanami? Nie ma tu dolnoślazaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Współczuje . A nie można tego jakos wyleczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja genetycznie w sumie w całości jestem dolnoślązakiem. Uprzedzając pytanie Author53. Da się to wyleczyć. Teraz jestem w 100% ślązakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 to jak dzis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) to jak dzis? To przyjedzcie do Góry Kalwaria powiedzmy o 13, pod ten urząd. Miejscowość nie dużą to się znajdziemy. Proszę o info czy będziecie. Edytowane 25 Września 2011 przez dubik77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ja genetycznie w sumie w całości jestem dolnoślązakiem. Uprzedzając pytanie Author53. Da się to wyleczyć. Teraz jestem w 100% ślązakiem Co też ta "genetyka" potrafi zrobic z porzadnym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 OK Dubik - bede - jak cos zadzwonię Strider a Ty ? [Twoj numer mi wsiakl :/ wiec nie mam go] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur07 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 To przyjedzcie do Góry Kalwaria powiedzmy o 13, pod ten urząd. Miejscowość nie dużą to się znajdziemy. Proszę o info czy będziecie tel w razie czego 600375617 Na 90% będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 dzieki Artur07, Dubik, Strider za spocik Milo by poznac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Dzięki za spontaniczność i chęci. Jednak dla chcącego nic trudnego. Mam nadzieję że we Wrocławiu również kilka chętnych osób zechce stanąć "zderzak w zderzak" Edytowane 25 Września 2011 przez dubik77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi