^^ehhh^^ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 zazdroszcze ale w ten weekand miałem tez prawie spotkanko - Else mnie widział [jednak choc byłem niedaleko Niego to nie widział jednak mnie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Bedąc wczoraj na Bielanach, robiac przy okazji zakupy widziałem kilkanascie QQ. Myslałem że to odzew na zaproszenie "dubik77", ale nie. To nie byli "nasi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 zazdroszcze ale w ten weekand miałem tez prawie spotkanko - Else mnie widział [jednak choc byłem niedaleko Niego to nie widział jednak mnie] Hehe... no prawie... w każdym razie QQ identyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) Obiecane zdjecia i felgi które własnie odebrałem Edytowane 4 Października 2011 przez Author53 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anthrax30 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witajcie użytkownicy qq, Może w Puławach byśmy użądzili jakiś zlocik? Miejsc na spotkanie jest kilka. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tymi Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Witajcie użytkownicy qq, Może w Puławach byśmy użądzili jakiś zlocik? Miejsc na spotkanie jest kilka. Pozdrawiam, moze bliżej Ślaska tu najwięcej smiga QQ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiangl Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja proponowałbym Podlasie ! Wiele ciekawych miejsc by się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi