MMirash Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 z linkami sie uporalem, pare innych rzeczy zrobilem ale niestety, remontu sie autko jeszcze nie doczekalo jak wymienic olej w tym automacie? wiem ze w nowych skrzyniach sie przepompowuje czasem olej, a nie wiem czy w tej wystarczy tylko spuscc stary i zalac nowy wiecie cos o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prus Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) witka, posiatam C31 2.8D czytam to forum i jestem pod wrażeniem niektórych osób zapałem obecnie przy swojej pracuje nad szyber dachem, podpora wału i końcem wydechu w przyszłosci planuje nadwozie i wnętrze silnik jak igła pozdro Wam i ao,,, wlasnie czytam ze tam gdzie zapytalem o podpore wału iz takiej czesci nie mają ale moga sprobowac ja zregenerowac za 300 zl HELP Edytowane 18 Października 2011 przez prus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wybrzeze11 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Witam poszukuje wałka rozrządu (łańcuch) do Laurela. Czy ktoś ma może jakieś namiary bądź chce się pozbyć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prus Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 (edytowane) siemaaa... a takie OO wstawie tu OO jeszcze nad nim pracuje ale blacha już jest i nowiusienki lakierek^^ troche jeszcze musze niestety pracy i finasów i czasu w niego włozyć ale z tyłu jest wystarczająco dużo miejsca na ciamciaramciam ^^ pozdrawiam Edytowane 1 Lipca 2012 przez prus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMirash Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 witam niestety w trakcie remontu mojego laurela jestem zmuszony sie go pozbyc, i, o zgrozo! (tylko mnie nie zabijcie) prawdopodobnie czeka go zlomowanie wiec jesli ktos jest chetny zeby go kupic w calosci, lub tylko poszczegolne czesci to zapraszam, 601647959 silnik w dobrym stanie, skrzynia automat, elektryka sprawna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech82 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Witam, jeśli jest ktoś jeszcze, kto posiada taki sprzęt jak laurel, to mam kilka elektrycznych rzeczy do oddania za bezcen-szkoda mi tego wszystkiego wyrzucać na zlom. Z tego co pamiętam to jest do rocznika 1982. Miedzy innymi mam:przełącznik kierunkowskazów, przełączniki lusterek, pstryczki od szyb, podnośniki szyb, światełko wewnętrzne, nawet zegar wewnętrzny i może jeszcze coś się znajdzie. Zapraszam do kontaktu, zaraz spróbuję założyć konto u Was na forum. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi