Gość kiciuch Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam.Cieknie mi pompa wtryskowa z głównej sruby dzwigni regulacyjnej(tej obok popychacza urzadzenia rozruchu zimnego silnika) Czy można to uszczelnić bez wyjmowania pompy?Czy wymienić pompe na druga(bo posiadam cały drugi silnik)?Czy wymiana pompy i póżniej jest ustawienie jest mozliwe w warunkach domowych bez specjalisycznego sprzetu? Dzieki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZBYL111 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Wymiana pompy to sporo zabawy i trzeba mieć troszke wprawy w ustawieniu szczególnie kąta ja bym zaczą od odkręcenia dekielka i wymiany uszczelniaczy zielony oring może kosztować z 50gr jeśli masz taką samą pompe wymień cały dekiel ja bym przynajmniej tak zrobił pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.