mexxmen30 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 No pewnie ze jest jezeli nie bedzie uszkodzen mechanicznych znaczy sie nie rozetniesz czyms, ona podobno sama peka i to jak poszukasz na forum przy niewielkim przebiegu i uzytkowaniu. Tylko co po gwarancji ochydne pokrowce .................... ewelineczka ileeeeeee .............. ale ty to juz udziwnienia bralas jak malowanie srodka skory i inne tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Tak...ja nabrałam full pakiet bajerów...85.500 wyszło za wszystko. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiro Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam wszystkich na forum. Mogę się już odezwać (czekałem na odbiór swojego Juka - stało się to wczoraj ). Przeglądam to forum od mniej więcej miesiąca i przyznaję że pomogło mi w podjęciu decyzji o zakupie autka Zamieszczam zdjęcie, niestety na razie jedno, powiedzmy że marnej jakości, robione z komórki. Jak odgrzebie swoją lustrzankę ze stosów rzeczy po remoncie to będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witamy shiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 cześć Shiro Odkurzyłeś aparat to dawaj foteczki Wrzucajcie proszę fotki do galerii ,lepiej się będzie oglądać....;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoK Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Tyle osób już z Krakowa Mi się buzia uśmiecha od ucha do ucha Można zrobić już jakiegoś większego spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Tyle osób już z Krakowa Mi się buzia uśmiecha od ucha do ucha Można zrobić już jakiegoś większego spota Też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Witamy nowego użytkownika żuczka szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoK Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Super by było kiedyś zorganizować zlot Żuczków, albo chociaż podczepić się pod główny zlot Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi