Gość daminx1 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 witam mam pytanko, nie mam w swoim notku tylnej wycieraczki wraz z ramieniem o uzywane jest mega ciezko, czy moze od mniejszego nissana micra takie ramie moze pasowac??? nowe kosztuje 250 zł a podobno do przeglondu musi byc załozone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dysten Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 witam mam pytanko, nie mam w swoim notku tylnej wycieraczki wraz z ramieniem o uzywane jest mega ciezko, czy moze od mniejszego nissana micra takie ramie moze pasowac??? nowe kosztuje 250 zł a podobno do przeglondu musi byc załozone. Witam Do przeglądu będzie potrzebna, poniżej Masz link z ogłoszeniem, akurat mechanizm wycieraczki tył do Note. http://moto.gratka.pl/tresc/silniczek-wycieraczki-ty-nissan-note-06-09-nissan-13327833.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Koledze z pracy w notku padł silniczek od wycieraczki. Wczoraj byl w ASO. Trzymać się krzesła szanowni....zaśpiewali 1260 zł za ów silniczek. Kolega upewniwszy się że rozmawiają o silniczku a nie silniku oddalił się z miejsca zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dobrze, ze tylko 1260zł, a nie np. 19645zł mycie auta gratis, Ogólnie uważam, że warto- jak chce się mieć auto na sprzedaż serwisowane w ASO- można drożej sprzedać auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Uważasz to za słuszną cenę?Przecież takie silniczki wykorzystywane są w napędach bram garazowych!Cena całego napędu to 500-700 zł,a tu za silniczek ponad 1200!?Ktoś tu zdrowo przegiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_sosnowiec Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Dobrze, ze tylko 1260zł, a nie np. 19645zł mycie auta gratis, Ogólnie uważam, że warto- jak chce się mieć auto na sprzedaż serwisowane w ASO- można drożej sprzedać auto. Eee tam. Jak ktoś będzie kupował auto to jeżeli już, to atutem będą faktury i pieczątki w książce serwisowej z przeglądów. Wyobrażasz sobie kogoś, kto będzie próbował sprawdzić czy masz oryginalny silniczek i czy posiadasz fakturę z ASO na jego wymianę? Ewentualnie ktoś sprawdzi czy wycieraczki działają i tyle. Zresztą moim zdaniem posiadanie faktur raczej nie wpłynie znacząco na cenę odsprzedaży. Może będzie więcej zainteresowanych (pełna dokumentacja to jakiś atut - dla mnie miałoby to znaczenie) i uda Ci się szybciej sprzedać ale nie sądzę aby dzięki temu udało się uzyskać znacząco wyższą cenę. Uważasz to za słuszną cenę?Przecież takie silniczki wykorzystywane są w napędach bram garazowych!Cena całego napędu to 500-700 zł,a tu za silniczek ponad 1200!?Ktoś tu zdrowo przegiął A może podana cena to: 260 zł (silniczek) + 1000 zł (robocizna) = 1260 zł. W dzisiejszych czasach fachowa robota jest w cenie Edytowane 16 Stycznia 2013 przez arek_sosnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Niech przyjedzie do mnie ...wymienię mu za 500 :dribble: Bez umawiania i od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Niech przyjedzie do mnie ...wymienię mu za 500 :dribble: Bez umawiania i od ręki Drogi jesteś,przebijam.Aledrogo+zgrzewka =jakieś 300zł.Pamiętasz mój przewód klimy?(K12)serwis coś około 1300zł+czynnik, ja 75zł+przykręcenie dwóch śrubek.+czynnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 johnrambo my tu o silniczku prawimy a nie o silniku:) Poza tym przyszly kupujący to pierwsze co bedzie sciągal plastiki i sprawdzal oryginalnosc takich czesci? Nonsens. Na alle znalazłem koledze za 80-250 zł używki. Wymieni chyba sobie sam. Aha cena 1260 zł byla bez robocizny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi