VQPower Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Jak ci sie podoba odglos twojego snilnika V6. Dla mnie moj brzmi bombowo. Lubie ten pomruk, zwlaszcza po tym jak wsadzilem stozek. Slodziutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jezdzilem fordem probe 2,5 V6... poezja, rzedowe czworki wymiekaja :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 maximka spoko brzmi ale nie ma to jak moj polonez Slysza mnie 2 km wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 maximka spoko brzmi ale nie ma to jak moj polonez Slysza mnie 2 km wczesniej Już chyba odcinasz dni dzielące od odbioru Maxi A urządzisz później uroczyste pożegnanie z polonezem :?: np spływ Dunajcem btw: jak tam piesek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 maximka spoko brzmi ale nie ma to jak moj polonez Slysza mnie 2 km wczesniej Już chyba odcinasz dni dzielące od odbioru Maxi A urządzisz później uroczyste pożegnanie z polonezem :?: np spływ Dunajcem btw: jak tam piesek? no 4 wrzesnia odbieram i sie doczekac nie moge..... a polonez jest nie do zniszczenia....bede sie uczyl na nim driftowac w nastepnym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 porob foty a najlepiej jakies video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dzwięk V6 jest poprostu piękny (też mam stożek) lubie jak sie wkręca na obroty :twisted: czasami wyciszam radio żeby posłuchać jak gra moja V6-ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 u was tez slychac syk zasysanego powietrza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 u was tez slychac syk zasysanego powietrza?? U mnie tak, jak ostro pociągne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 mnie tez sie podoba jak slychac ten syk. ale gaz musi byc w podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ale jak za***iście słychać jak nie siedzisz w aucie, dałem sie przejechać kolesiowi specjalnie żeby posłuchać z zewnątrz, extra :wink: Znajomi nie muszą widzieć ze to ja jade, wystarczy że słyszą jak przycisne na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Panowie nie męczcie mnie!!! Ja dopiero za pol roku sobie poslucham V6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Panowie nie męczcie mnie!!! Ja dopiero za pol roku sobie poslucham V6 wejdz do dzialu tuning, tam jest temat i znajdziesz tam odglos moich gratow tuz przy wylocie z rury :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ja tez kocham ten dzwiek Nie wiem czy bede w stanie sie odzwyczaic No najwyżej bedzie V8 Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 tez ten dzwiek lubie sluchac V6 ,,,ale cos mnie meczy zeby cos tam pogrzebac w calym systemie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 V6 brzmi swietnie, ale tez podobaja mi sie 5 cylindrowki VOLVO, nie wspominajac juz o V8 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 to nagrajcie je i wrzuccie do posluchania!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 to nagrajcie je i wrzuccie do posluchania!! ) juz sa dawno wzucone na forum :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 taaa ciekawe gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo99 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Jakie zakladaliscie stozki do maximy? co zmienialiscie jeszcze wo dolocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Jakie zakladaliscie stozki do maximy? co zmienialiscie jeszcze wo dolocie? ja założyłem zaraz za przepływką, całą reszte dolotu wywaliłem stożek założyłem taki jak w podpisie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 A tata ma windstara 3,8 v6. Jak to ladnie brzmi. Bez zadnego sportowego wydechy a i tak pieknie chodzi. Hmm az sie rozmazylem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 to ja zapodam jak u mnie bulgota troche jakosc nietaka w nagraniu ale w realu to ladnie sie wydziera :wink: http://media.putfile.com/P101151171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dawno temat nie ruszany No Wojtek !!! moze czas sie pochwalic nowym brzmieniem, bo juz ludzie na miescie o Tobie gadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ostatnio gadałem z Mikey_one i obiecał przesłać mi filmik z Borek gdzie nagrał nasze przygazówki :diabel2: jak robiliśmy fotki naszych Maxim, jak będe miał to puszczam w sieci i posłuchamy, ci co byli przy tym to pamiętają a dla innych będzie do pokazania :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi