neuroraider Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Alo, alo! Czy ktoś z Kolegów wskaże gdzie podłączyć zasilanie abym mógł wyregulować fotele? Dziękuję serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Jutro odkręcę jeden fotel i zrobię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuroraider Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Serdecznie dziękuję. Interesuje mnie zasilanie oraz airbag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuroraider Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Zasilanie ogarnięte, pozostał airbag... pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk941 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Kolego podpowiedz jak i gdzie podłączyłeś to zasilanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 proszę ja odciąłem ze względu na potencjalny błąd poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuroraider Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Przepraszam za brak odpowiedzi ale dopiero dziś dosadziłem się do forum. Dziękuję Koledze "michaell" za zdjęcie wtyczki. W najbliższych dniach odkręcę fotel i zrobię zdjęcia co jak podłączyłem bo czeka mnie przegląd i w związku z tym pora na ogarnięcie poduszek. Ja doszedłem do napięcia regulacji foteli od strony silniczków. Sprawdziłem miernikiem przykładając jeden próbnik przy zasilaniu silniczka a drugi do uciętych kabelków. Trzeba tylko pamiętać aby jednocześnie przesunąć przycisk do regulacji aby zamknąć obwód. Z tego co pamiętam to użyłem tylko dwóch przewodów. Ponieważ u mnie nie było wyprowadzenia do sterowania to podłączyłem kable z wtykami do zapalniczki i tak wyregulowałem siedzenia. Nie jest to na pewno komfortowe rozwiązanie ale jak często regulujemy fotele? Edytowane 20 Grudnia 2019 przez neuroraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habaz17 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam,czy fotele z laguny 2 pasują do P12 tylko przód mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Niestety nie pasują bo primera ma uchwyty mocujące fotel załamane do wewnątrz, a laguna ma tzw proste szyny. Generalnie da radę przerobić ale to zależy od twoich umiejętności. Do Primery możesz sobie nawet wmontować fotele od Mercedesa S W220 ale będzie trzeba spawać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi