Gość Miki_ALMERA Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam wszystkich fanów nissana! Od niedawna jestem w posiadaniu Almery. Poprzedni właściciel dał mi 2 komplety felg z oponami. Jeden mi się nie przydadzą a szkoda żeby bez czynnie leżały w garażu, dlatego właśnie postanowiłem je sprzedać. Felgi są renomowanej firmy OZ RACING. Przekątna to 16 cali, stan oceniam na doby bo widoczne są minimalne ślady użytkowania. Założone są opony 220/40. Rozstaw śrub to ok.4,5 cm. Wszelkie pytania pod numerem 795860059. Odpowiadam na sms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuh1305 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Jaka cena? Opony są sprzedawane z felgami? Jaka wysokość bieżnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miki_ALMERA Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Felgi sprzedaje z oponami za 1300zł ale myślę ze spokojnie możemy po negocjować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.