Gość dewdrop Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam! Od kilku lat w codziennym życiu towarzyszył mi mój Terrano. Ostatnio nawet uratował mi życie! Niestety nie mam już funduszy na jego naprawę, dla tego postanowiłam go sprzedać. Samochód został uderzony w lewy bok, stłuczone dwie boczne szyby + przenia, wygięta karoseria. Rama nie została ruszona, silnik cały, samochód po wypadku jeździ normalnie, dojechal sam na miejsce aktualnego postoju (25km). Hamuje, skręca, przyspiesza, lampy świeca. Rocznik 1991, 2,4 benzyna. Auto był przygotowywany do rajdów w terenie, wymienione zawieszenie + jego zabezpieczenie, podniesiony, duże koła 31 cal, nowe opony AT-przód (roczne), MT- tył, nowe kable, paski, itp. Samochód ma instalacje gazową, która działa bez problemów. Ubezpieczenie i przegląd ważne jeszcze rok. Cena 4tys, do negocjacji! Zapraszam do kupna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ale trup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ale laczki fajne; kto Ci to zrobił?aż dziwne, że koło nie ruszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 wygląda na spotkanie z ciężarowym, to co z twojej winy, bo jak nie to z ubezpieczenia coś powinni dać drugie tyle dołożysz i da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dewdrop Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Dostałam z ciężarówki:/ Faktycznie ubezpieczenie nie pokryje całości, a perspektywa robienie jej do normalnego użytkowania mnie trochę przerasta. Jak nie sprzedam w całości to pewnie pójdzie na części:/ Koła faktycznie nie ruszone i generalnie jak ktoś ma czas na dłuższe (niż normalnie), dłubanie w terrano to będzie z niej jeszcze niezła maszyna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) masz zdjęcie z tyłu centralnie i z przodu centralnie też ? A jeszcze lepiej od tyłu zdjęcie spodu auta? Edytowane 14 Września 2012 przez Whitie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 za 3 zdarzają się jeżdżące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Gdyby szedł na części to daj cynka - felgi i opony przyjmę w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 co to za rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ja tez chetnie pare czasci kupie za taka cene to go nie sprzedaz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi