GrubyMTB Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam to mój pierwszy post na forum więc jeśli robię coś nie tak to z góry przepraszam. Od kilku dni jestem użytkownikiem P12 i zauważyłem że nie działa mi spryskiwacz tylnej szyby( kombi), wycieraczka działa. Szukałem gdzieś w bagażniku zbiorniczka ale nie znalazłem wiec domyślam się że płyn ciągnie z tego z pod maski. Po przekręceniu pokrętła na tylną szybę nie słychać nawet pompki, dysze przetykałem igłą więc chyba nie w tym problem. Może ktoś miał podobny problem, albo wie jak to jest zrobione w nissanie ( gdzie znajduje się jakaś pompka), bo wolał bym uniknąć rozbierania połowy auta zanim dojdę do tego o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 W P11 manetka od siebie w stronę deski i dopiero uruchamia się spryskiwacz tylnej wycieraczki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyMTB Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Aż głupio się przyznać ale działa tak to jest jak się jeździło VW, czeka mnie jeszcze tylko naprawa głośnika z tyłu. Temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 pompki są w zbiorniku płynu trzeba dbać o dobry płyn na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.