Cytrus Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Kupiłem zetke ale widze żę byłą sprowadzona z Usa,pierwsza rejestracja w Usa 01.01.2004 maske ma z garbem niewiem czy ktoś to przerabiał zy tak wychodziły Ta zetki miała dość mocny wypadek pierwotnie pierwszy kto ją sprzedawał był z Pomorza ok 1 rok i kilka miesięcy temu. Potem była wystawiona pouszkadzana cała po wypadku i wtedy chyba maskę zmienili na czarną z garbem o ile to ta sama ale zakładam że to ona bo jest bardzo charakterystyczna w szczególności przez kierownicę fotele i kilka drobiazgow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 A jakie są różnice w 370Z między amerykańcami a europejczykami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 U nas była tylko bogata wersja, a w USA mają jeszcze te z hamulcami od primiery i szmacianymi fotelami... zależy o którą wersję pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Czyli w EU nie było pół-skór w ogóle? No generalnie chodzi mi o różnice między największą biedą US a maksymalnym wyposażeniem EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 słabsze hamulce, szmaciane fotele, brak spoilera, oświetlenie i liczniki standardowo, us ma chyba przycisk od wyłączania poduszki pasażera i inną kontrolę trakcji, być może zawias (nie jestem pewien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario958 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Nie ma przyciskow do wylacznia poduszek w us Z, zwykle hamulce, fotele szmatka HTC A9 Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Mario958 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 przycisk po prawej stronie tak jak przycisk do odpalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario958 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Cos musialem przeoczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukxm Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Wracając do głównego wątku, jako że mam wersję US przelozyem między innymi licznik z mil na km i mila niespodzianka, wszystko hula włącznie z kontrolką dezaktywacją ESP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 A ja dodam od siebie ze wersje usa maja mniejszej srednucy sworznie w zwrotnicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extrabot Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 A ja dodam od siebie ze wersje usa maja mniejszej srednucy sworznie w zwrotnicach To dotyczy roku produkcji, a nie tylko kraju. USA 06' ma większą średnicę (16mm), wersje wcześniej mają 14mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 A jak ktoś ma zetkę z usa, to czy części np. wahacze pasują z eu? Jak wygląda kwestia dostępności podst. części do tych z Usa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 W dniu 8.10.2019 o 23:10, Pieraś napisał: A jak ktoś ma zetkę z usa, to czy części np. wahacze pasują z eu? Jak wygląda kwestia dostępności podst. części do tych z Usa? Ogólnie pasuje wszystko bliźniaczo jedynie jest jakaś różnica w grubości sworznia w wahaczu EU i US ale części jest pełno (o te do wersji USA jest łatwiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukxm Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Ta grubość sworznia to chyba od 2007 od hr jest grubsza. Tez za 1 razem wtopilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi