JacekS Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam! Szukam kilku plastików do wnętrza kabiny. Zna może ktoś firmę która specjalizuje się w X-ach i handluje używanymi częściam do tych samochodów??? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar-pu Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 poszukaj na allegro jest tam masa osob co maja rozbite X i sprzedaja poszczegolne czesci mysle ze bez problemu znajdziesz to co potrzebujesz nawet jak konkretnej czesci nie ma wystawionej to dzwonisz do goscia i sie dogadujesz wysylka montaz i jedziesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netoperek Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Znam jednego fachowca w okolicach Warszawy który seryjnie rozbiera X-Traile. Napisz na PM jeżeli jesteś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Z Prószkowa czy Wołomina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netoperek Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Dobre Ani z Pruszkowa, ani z Wołomina - gość ma na podwórku skład części, oraz X-y, zazwyczaj angliki, wszystkie zdemontowane w mniejszym lub większym stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomekmucha Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Dobre Ani z Pruszkowa, ani z Wołomina - gość ma na podwórku skład części, oraz X-y, zazwyczaj angliki, wszystkie zdemontowane w mniejszym lub większym stopniu. Witam. Netoperek czy mógłbyś mi podać namiary do gościa z częściami do Xa z okolic warszawy ? Potrzebuję zakupić conieco. pozdrawiam Edytowane 15 Lutego 2013 przez Tomekmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netoperek Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Cześć Wysłałem na PM. powodzenia netoperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattej8 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam, ja tez poproszę o na namiary. Potrzebuję parę rzeczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja też bym prosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 http://www.autonissan.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattej8 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Znalazłem też w jednym msc gdzie jest kilka T30 na części jak ktoś by coś potrzebował - proszę pisać PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin478 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 jak ktoś coś potrzebuje to prosze pisać mam całego t30 wersja luxury na cześci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 twojego sprzedajesz czy miałeś drugiego jako dawce części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 jak ktoś coś potrzebuje to prosze pisać mam całego t30 wersja luxury na cześci a masz te zagłówki ze skrzydełkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raben Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 nbccnh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 No co Ty nie powiesz. Poważnie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp1981 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 witam pilnie poszukuje chlodnicy wody x-trail 2003 2.0 benzyna mozliwosc wymiany na cos innego bo posiadam z rozbiurki anglika troche czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp1981 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 W dniu 26.01.2015 o 10:44, karibox1 napisał: a masz te zagłówki ze skrzydełkami? witam potrzebuje chlodnice wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp1981 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 nie raczej chyba te normalne a jak z ta chlodnica czesci jakie posiadam pochodza z anglika z 2002 r 2.0.ben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp1981 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 a masz zdjecie podgladowe tych zagluwkuw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp1981 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 mam jeszcze jedna sprawe mam tez problem typu nieruwna praca silnika najprawdopodobniej cisnienie na zaworach wie ktos czy da sie to zrobic czy czeka mnie wymiana silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp1981 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 jest tu ktos wogule kto by mi mugl pomuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 22 godziny temu, andrzejp1981 napisał: z rozbiurki 20 godzin temu, andrzejp1981 napisał: zagluwkuw 16 godzin temu, andrzejp1981 napisał: nieruwna praca 14 godzin temu, andrzejp1981 napisał: wogule kto by mi mugl pomuc Jeśli robisz to specjalnie, to nie licz na pomoc. Co za popieprzona maniera, żeby celowo kaleczyć język polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp1981 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 tak pisze nie używajac słownika a po zatym za umoralnianie to skup się na sobie nie pouczasz kogos po zatym to jest chyba forum na temat x-trail a nie forum na rużne pierdoly to se znajdz inne forum gdzie ludzie sie na wzajem umoralniaja a pisac se bede jak mi sie podoba jak cos ci sie nie podoba to tego nie czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Oprócz kompromitujących błędów ortograficznych, totalna ignorancja interpunkcyjna. Nie wpadłeś na to, że niechlujne wpisy to brak szacunku dla czytających ? Szybko się przekonasz, że na tym forum, ludzie zwracają na to uwagę i nie przechodzi: " a pisac se bede jak mi sie podoba ". A może cierpisz na dysleksję, dysgrafię, dysortografię, a ja się czepiam. To włącz autokorektę podczas pisania. Takie to trudne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi