DINO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 . Płaciłem 2000 w Siedlcach pochwal się zdjęciami i opisem na forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 pochwal się zdjęciami i opisem na forum :D wiem że w siedleccy fachowcy nie są najwyższych lotów, ale cóż nie było wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 wiem że w siedleccy fachowcy nie są najwyższych lotów, ale cóż nie było wyjścia wiesz, tu nie chodzi o to czy są czy nie są najwyższych lotów, tylko czy się przyłożyli, chociaż do doboru komponentów, bo to Twój silnik i Ty będziesz go naprawiał a nie oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 wiesz, tu nie chodzi o to czy są czy nie są najwyższych lotów, tylko czy się przyłożyli, chociaż do doboru komponentów, bo to Twój silnik i Ty będziesz go naprawiał a nie oni masz rację, mam tylko nadzieję że znajomy który mi montował instalację zrobił to poprawnie przy użyciu optymalnych podzespołów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 masz rację, mam tylko nadzieję że znajomy który mi montował instalację zrobił to poprawnie przy użyciu optymalnych podzespołów. czas pokaże i km zarzuć na forum fotki jak to wyglada u ciebie instalacja LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 , mam tylko nadzieję że znajomy który mi montował instalację zrobił to poprawnie przy użyciu optymalnych podzespołów. aa to inna sprawa, zaznaczyłem słowo KLUCZ, ale niestety taka cena nie jest dla wszystkich, bo są różne uwarunkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 czas pokaże i km zarzuć na forum fotki jak to wyglada u ciebie instalacja LPG cyknę i wieczorkiem wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Więc Panowie krótka piłka .... gazować czy nie ? jeśli tak to ... co ? jak? i za ile? chociaż kwestia kosztów to tylko pochodna więc sprawa 2-go rzędna na co zwrócić uwage tak żeby za 100 tys km nie robić remontu silnika czy też nie wymieniać go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Gazować ja zrobiłem 160 kkm na LPG i wszystko jest ok..... mam Landi Renzo Omegaz koszt ok. 3200 PLN zaraz kolega DINO doda od siebie co i jak..... wkońcu sam zajmuje sie tym profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 najważniejsze, to założyć odpowiedni zestaw i dobrze wystroić, jak gość nie ma AFR-a to poszukaj w okolicy aby zrobić korekty, przez 100kkm to zarobisz na drugi silnik albo samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 najważniejsze, to założyć odpowiedni zestaw i dobrze wystroić, jak gość nie ma AFR-a to poszukaj w okolicy aby zrobić korekty, przez 100kkm to zarobisz na drugi silnik albo samochód jak zwykle skromnie sie wypowiadasz ja juz zaoszczedziłem na 2 p12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 najważniejsze, to założyć odpowiedni zestaw i dobrze wystroić, jak gość nie ma AFR-a to poszukaj w okolicy aby zrobić korekty, przez 100kkm to zarobisz na drugi silnik albo samochód odpowiedni zestaw to:..............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 odpowiedni zestaw to:..............? ja bym wkłAdał: TECH214(OPTIMA PRO-TEC, STAG4+), BARAKUDA, ACR01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ja bym wkłAdał: TECH214(OPTIMA PRO-TEC, STAG4+), BARAKUDA, ACR01 nic mi to nie mowi bom laik ale jesli ide do firymy/osoby ktora instaluje gaz w samochodzie i mu poakuzje taka liste to pownni wiedziec co i jak? czy tez ... maja swoich dostawcow konkretnych firm tacy przedstawiciele konkretnych firm np BRC ?... a przy okazj ktos zna dobrego gazownika w łodzi? primere gazowalem w Łasku ale oni to wlasnie BRC zakladali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ale jesli ide do firymy/osoby ktora instaluje gaz w samochodzie i mu poakuzje taka liste to pownni wiedziec co i jak? ehhh, to taż zależy, STAG-a bedzie znał, TECH-a powinien bo juz jest trochę na rynku, OPTIMĘ nie podejrzewam bo to coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ehhh, to taż zależy, STAG-a bedzie znał, TECH-a powinien bo juz jest trochę na rynku, OPTIMĘ nie podejrzewam bo to coś nowego czyli d*pa blada?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 nie, dlaczego?? poszukaj i pogadaj co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeamDragon Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam Ja mam lpg w X-trailu T30 2.0, zrobiłem narazie tylko ok 5000 km, i póki co jest ok. Spalanie zimą 13-14 litrów lpg. Mam instalację Staga, zbiornik w kole 65l. Szczegóły instalacji wyśle na pw, jak coś. Płaciłem 2000 w Siedlcach ok poproszę o info. marcin0706@o2.pl godny poleceni gazownik woj łódzkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 mój zestaw: Reduktor Zavoli chyba do 200kM, wielozawór tomasetto, komp Stag 4, wtryski Valteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Masakra, wtryski najgorsze jakie są na rynku a w dodatku w pozycji leżącej, filtr gazu też najniższych lotów, brak opasek na wężykach, kolektor miałeś zdejmowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ehhh, jak na koleżeńską usługę to hmmmm, no ale kolegów się nie wybiera :D tak na szybko, poinformuj kolegę, że: te wtryski powinny być w pionie, brak opasek na wężykach, kolektor pewni nie był zdejmowany widząc to co na zdjęciach, zawolak jak się zabrudzi zacznie klękać, u mnie nie dawał rady, czyli ogólnie zapłaciłeś normalnie :D za to coś :D tak z ciekawości sprawdź, czy jesteś w stanie odkręcić nakrętki aby zdjąć kolektor, :D oczywiście bez wykręcania wkrętek :D no ciekawe jak mapy i ustawienia tak aby nei być gołosłownym, jeżeli chodzi o moich kolegów to tak im pomontowałem : P12 -> http://www.fotosik.pl/u/dino777/album/1303027 ASTRA -> http://www.fotosik.pl/u/dino777/album/1221509 AVENSIS -> http://www.fotosik.pl/u/dino777/album/1291965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wiecie ja się nie znam na ty i uznałem że "kolega" ogarnie temat. Nie długo jadę na przegląd to zwróce uwagę zgodnie z Waszymi sugestiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 jako kolega, powinien zadbać o to aby było jak najlepiej wiesz, auto i na tym pojedzie, jak będzie dobrze wystrojone, no ale :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeamDragon Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ehhh, jak na koleżeńską usługę to hmmmm, no ale kolegów się nie wybiera :D tak na szybko, poinformuj kolegę, że: te wtryski powinny być w pionie, brak opasek na wężykach, kolektor pewni nie był zdejmowany widząc to co na zdjęciach, zawolak jak się zabrudzi zacznie klękać, u mnie nie dawał rady, czyli ogólnie zapłaciłeś normalnie :D za to coś :D tak z ciekawości sprawdź, czy jesteś w stanie odkręcić nakrętki aby zdjąć kolektor, :D oczywiście bez wykręcania wkrętek :D no ciekawe jak mapy i ustawienia tak aby nei być gołosłownym, jeżeli chodzi o moich kolegów to tak im pomontowałem : P12 -> http://www.fotosik.p...7/album/1303027 ASTRA -> http://www.fotosik.p...7/album/1221509 AVENSIS -> http://www.fotosik.p...7/album/1291965 widze ze kolega krytykuje to zapoda komplecik LPG do x traila ktory będzie nie do pobicia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Kolega da radę x trail jak i to co ma być też sie da maxi ,,opcja reduktor 2 stopniowy wtryski kehin med itp .... rozsądna to to co polecamy od dawna ,,, hana baracuda elektronika tech .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi