DINO Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 i pali mi w tej chwili 10 na 100km...jestem zadowolony ja wiem czy to powód do zadowolenia trochę przymało chyba, ze podpiera się PB wtedy było by OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 ja wiem czy to powód do zadowolenia trochę przymało chyba, ze podpiera się PB wtedy było by OK Na rozgrzanie mi na benzynie jedzie od 500-700m i się przerzuca na gaz... to tam minimalnie benzynki pije... choćby pił 12l to też ok według mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 zużycie PB podczas rozruchu jest pomijalne w tym przypadku, moim zdaniem masz za małe spalanie LPG do tego auta z tym silnikiem dla testu wyjmij bezpiecznik od pompy paliwa i wtedy sprawdź czy jedziesz nadal tak samo ewentualnie wsadź AFR w wydech i zerknij co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Powinien 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Powinien 15. 15???? hmm bez żartów... tyle to pije frontera 2.0 benzyna na ramie która waży ponad 2 tony znajomego ze wsi...a nissan 600kg lżejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) To nie są żarty tylko spalanie xa sąsiada z mojej wioski. Wiem bo musiałem mu za tyle zapłacić za rundkę do Gdańska. Wygląda, że są tam jakieś problemy z obliczeniami. :iiam: Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 15 w trasie to chyba przesada moja Ody pali mniej a ma lekko większy silnik i nie tylko ;D choć to VAN a nie terenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 To nie są żarty tylko spalanie xa sąsiada z mojej wioski. Wiem bo musiałem mu za tyle zapłacić za rundkę do Gdańska. Wygląda, że są tam jakieś problemy z obliczeniami. :iiam: Może on Ci ryczałtowo policzył za amortyzację pojazdu ? Moim zdaniem również za dużo ( zwłaszcza jak na trasę - w mieście zimą może jeszcze bym się zgodził - chyba ,że zepierdzielaliście z gazem w podłodze tą trasę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 No jechaliśmy na zmianę 120-140 na autostradzie. Może przy wyprzedzaniu czasem szybciej ale niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek62 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Czy ktoś może polecić metalowy katalizator gdzie można go kupić jakiś symbol ewentuanie gdzie można go wymienić w wielkopolsce.Chodzi o wymianę katalizatora przy kolektorze. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 a nie rozważałeś opcji pozbycie się kata i danie w zamian jakiegoś emula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi