GHOST666RIDER Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Bosha czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ale były dwa rodzaje w eGT Były nawet 3 lukasy przed 93 inna wtyczka niż to co poniżej i hitachi i bosch czarny i czerwony wtyczki takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dobra dobra. Komp kompem. Padla decyzja na lato znow ptzerabiam chruptaka wizualnie. Jest wizja i pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 nie szalej ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pokazak koncepcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 ten to potrafi wzbudzić ciekawość Dawaj bo czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jest obecnie tak:Tyle ze na glebie.A BEDZIE TAK :D:D:Tylko klamki beda czarne jak sa. No i jakies inne felgi. Na dniach wpadna biale kierunki, a zmiany kolorystyczne jak zrobi sie cieplo. Bedzie w pyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 cały biały?jakiś patent to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Duzo lepiej caly bialy wyglada Pojezdzimy trszku 2 kolorem potem bialasem Duzo roboty niema zeby go przemalowac., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 i tak jest kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Chyba wyplosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Cały biały dużo lepiej wygląda. Klamki tez lepiej poleć na biało to będzie pasować do całości a do tego felgi w gun metal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Klamek na 100% nie bede malowal bo sa z lipnego materialu i bankowo bedzie pekal albo zrobia sie pajaczki. Klamki zostawie w spokoju reszta jak na foto, a felgi hmm jakies sie kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 felgi to nie BBS y 16 stki wychodziły w V40 T4 jaki oryginał i są fajowe ale odmian jest w cholerę no i rozstaw mają identiko jak nissan W sumie to miałem Ci na początku mówić że jedna barwa robi robotę ale widziałem że masz swoją wizję wiec nie było sensu ,,, ale myśle ze go zobaczę na żywo za 2 tyg ,z hakiem może nie całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dobra no to maly UP w temacie:Co do wozu zawsze zdarzy sie przemalowac to najmniejszy problem. Nawet te gupie kierunki go juz odmlodzily lepiej wyglada Pierdolka, a cieszy. Co do ogladania przez ciebie auta TOFU no to juz ustawione. Chyba ze sie rozchoruje albo niewiem auto sie popsuje .......... Teraz do tego musze zamontowac wkoncu moj BAGAJ na dach + owiewke Yakima.Bedzie cos ala: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 No zaczynam ogarniać tą zabawkę OBD u Ciebie nie zagada ale podłączymy się pod cewkę zapłonową wyczaj kabelek co odpowiada za obroty będzie to brązowy na aparacie zapłonowym robię logi po obrotach na razie sam się uczę co mam w autach a co powinno być i Strojenie to jednak podstawa bez paliwa nie pojedzie ,,, Kierunki sporo dały a na masce to sam nie wiem może jakieś malowidło białe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Sory Toru ale ja mam kable w pechlach to raz dwa niema szans zeby komus dawal przy kablach majstrowac. Z Prostej przyczyny raz minelo 1.5 miecha jak niechcial ze mna wspolpracowac. 2 Raz do tego nie dopuszcze. Jak niemasz sondy aFR to nie bedziemy przy moim wozie cudowac. Niema takiej opcji do innych wynazalkow niemam zaufania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Mam sondę afr w tyłek sie wkada ale można też podłączyć się pod obd a cewka potrzebna by zrobić log po obrotach bo tak przy jeździe to to nie zapamiętasz co i jak ,,, robisz loga i widzisz .. 1000 rpm -14.7 2000 rpm 13.9 ... itp potem to można sobie studiować do woli ... możliwość podłączenia przez obd daje możliwość odczytu zapłonu wart przepływki co tam chcesz i to wszystko zapisywane do pliku mam innovate LM 02 http://www.innovatemotorsports.com/products/lm2.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 No to udalo mi sie POPSUC chruptaka wczoraj............Chcialem zjechac szybko ze skrzyzowania ruszylem z 3.5 RPM no i kola zabraly , a po sekundzie bulo rytytyty............Napedu brak wiec stoczylem sie na parkim ponizej no i cuz.Trzeba bylo scholowac bialasa i tu hmm powstal mega za***isty problem. Bo moje auto niema oka do holowania :/Tak wiec przyjechal moj ojciec zabralem sporo gratow z garage no i bylem zmuszony DEMONTOWAC zderzak na parkingu.Po okolo 50minutach walki na deszczu zdemontowalem go i przykrecilem ori oko do holowania, ktorego w procesie przerobki zderzaka jakims cudem udalo nam sie pominac.Scholowalem te bydle i wymontowalem poloske. Zamowilem juz nowke sztuke bo nie bede pakowal jakiegos badziewia za pare zl zeby ino bylo bo zas tak sie stanie i bedzie lipton.Przy okazji zamowilem Tow Strap:Tak wiec tez go zamontuje bo na bank 2 raz nie bede rozbieral wozu na parkingu jakas porazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Jak ja znam ten problem w P10 z półosiami teraz jak P11 kupiłem i zobaczyłem ze nie były robione to od razu wymienione były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 to jest standarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 To byla moja 1rwsza Wszystko fajnie tylko problem zrobil sie ze scholowaniem mianowicie ze Rozbierac morde musialem by zamontowac oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 wiesz ja kupiłem sztywny hol to wioadomo noc nie da jak nie masz oczek czy uszy bardziej 3 części i masz praktycznie przyczepkę z tyłu bajka normalnie a zapłaciłem 80 zł za to oszczędziłem na 2-3 lawetach tak że warto kupić co prawda mógłby być dłuższy ale działa ok troszkęnapiernicza ale to nie szkodliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 wiesz ja kupiłem sztywny hol to wioadomo noc nie da jak nie masz oczek czy uszy bardziej 3 części i masz praktycznie przyczepkę z tyłu bajka normalnie a zapłaciłem 80 zł za to oszczędziłem na 2-3 lawetach tak że warto kupić co prawda mógłby być dłuższy ale działa ok troszkęnapiernicza ale to nie szkodliwe Potwierdzam, sztywny hol fajna sprawa :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi