PrzeRuSco Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) nie potrzebujesz kanału ani garażu, tylko podnośnik kola, i ewentualnie kawałek rurki żeby przedłużyć klucz bo trochę siły trzeba żeby odkręcić dolna śrubę, przyda się też do zrobienia dźwigni przy mocowaniu nowej kolumny w dolne mocowanie bo nowa jest dłuższa i trzeba obniżyć belkę żeby weszło. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez PrzeRuSco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOKEE Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 i podobno lekko skręcić bo otwór jest pod innym kątem, nie mam tu praktycznie żadnych narzędzi tylko jakieś podstawowe kluczyki a nie klucze. tym bardziej nie mam czym uciąć tej za długiej śruby od góry amora żeby nie walił po karoserii. o rurce/breszce mogę zapomnieć. pod osiedlem mam wszędzie teren z górki a jak pojadę na jakiś parking lub stację to niech coś pójdzie nie tak to jestem ud*piony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 o w morde:D czegoś takiego nie widziałem jeszcze i jak masz coś takiego to nie siada ci tył?? Przy dużym obciążeniu siada szczególnie prawa strona (mam tam zbiornik gazu),ale jeszcze nie dobija ani nie obciera ,a Primcia jest 1999 r .Będę wymieniał sprężyny i amory(do tej pory wytrzymały oryginały). Na razie nie wiem czy na takie same czy robić rzeżbę z tymi z P12. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) koledzy tylko przekladka z p-12 mam i smigam czesto zapakowany tyl butla gaz 2 dysiow po 120kg torby i opad tylu z 69cm na 65cm jazda bajka twardo nic nie plywa tylko dobrze znalesc dobre kolumny z amorami ja mialem 69 i 70 % na amorach tu jest wszystko http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/88753-pwp11144-wymiana-amorkow-z-tylu-p11-na-p-12/ Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez filtron1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOKEE Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 mam już nagrane zawieszenie, jak gość mnie nie wyciula do czwartku to kupuję i w sobotę przekładka ;] będzie komplet od kombi p12 z 2004 ;]zobaczymy jeszcze ile % wyjdzie na diagnostyce ;] (zrobie przed, na starych i po na nowych;] ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 W kombiaku jest twardsze niż w sedanie lub hatchbacku. Sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. Jak będzie znośnie to się pokuszę o takie z kombiaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOKEE Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 tak więc operacja zakończona szczegóły tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi