ceniakenzo Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 no ja mam jakoś 156KM ale zaczyna brakować w terenie jak w 4 osoby jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 trzeba zmienić przełożenia w mostach ... w przypadku benzyny jest tania alternatywa, bo w pickupach jest przełożenie 4,85, a ty masz na pewno mniejsze, natomiast ja z tego na większe to już nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 ale ja fabrycznie miałem zamontowane 31x10,5r15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) wg. danych z sieci... jednak wychodziły jakieś modele na 31" Edytowane 22 Marca 2013 przez Sygma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 tak ale nie z takim et Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 ET koła nie powinno mieć wpływu na utratę mocy przez silnik.. stawiam, że to raczej wina dojechanej jednostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 ET koła nie powinno mieć wpływu na utratę mocy przez silnik.. stawiam, że to raczej wina dojechanej jednostki hahaha nie o to chodziło tylko o wygląd, kto mówi o utracie mocy może ten typ tak ma ... to że mój silnik ledwo ciągnie to co do niego przyczepili to nie wina utraty mocy tylko ze taki jest i ma 61kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 mój ma109Kw ale ja mówię o prawie pionowych górkach w zwykłym terenie jest wszystko ok a co do jednostki napędowej 3.0 v6 jest nie do zajechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 a wracając do T2... ... czy były w nich rolety przestrzeni bagażowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 na wyprawy Ci potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 jakie to ma znaczenie do czego mi potrzebne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 tak, z kąśliwości wrodzonej pytam nie kojarzę szczerze mówiąc. W longu z zasady z tyłu jest 3 kanapa, w króciaku to by była bardzo krótka roletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToleDo Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja mam longa, ale trzeci rząd wyleciał nie wiadomo kiedy Roleta mam od tylnych siedzeń do tylnej klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 By weszły koła 31" wystarczy 2" na budzie i 1" na zawieszeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 raczej tak ale zależy od et Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 kolego 2 cale na budzie podnosisz i na oryginalne felgi możesz śmiało pakować 31x10,5 ale środek ciężkości się podnosi i będziesz musiał osie poszerzyć czyli minimum ET-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Mocno będą wystawać koła po za budę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ET-10 na oryginalnych poszerzeniach się zmieścisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 czy taki większy podłokietnik, to oryginał czy jakaś rzeźba ? No dobra... to następne pytanie: jakie max koło wchodzi na tylne drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 a na jakim et? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Tyłem się nie przejmuj. Traktora z niego zrobisz prędzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 ehhh a chciałem koledze pomóc... bo organoleptycznie sprawdziłem że 31 cali BFG na +25 nie wchodzi 255/75/15 wchodzi na dół naciska na zderzak i drzwi się ciężko otwierają trzeba by bardziej odsadzić a et-10 napewno nie zmieści się w nadkolach r20... http://imageshack.us/photo/my-images/638/zdjcie0291j.jpg/ to jest -25... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Bez liftu na tył nie wejdzie 31"? O to mnie zaskoczyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 a na jakim et? No właśnie nie wiem. Pewnie jakieś - 10... takie pierwsze założenia są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) ale koledze chodzi o tylne drzwi a nie oś na -10 powinna na drzwi wejść 31' na - 25 wchodzi wyjaśnię góra mojego posta była o drzwiach i rozmiarze koła dół był o tym że kapeć na et-10 mieści się w seryjnym poszerzeniu Edytowane 25 Marca 2013 przez Thespian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi