Dareq Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Siatkę zaczepia sie na uchwyty chromowane te w dolnej części bagażnika (z przodu i z tylu bagażnika przy podłodze) i ta siatka ma na celu docisniecie bagażu do podłogi bagażnika tak zeby sie nie przesuwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shap Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Siatkę zaczepia sie na uchwyty chromowane te w dolnej części bagażnika (z przodu i z tylu bagażnika przy podłodze) i ta siatka ma na celu docisniecie bagażu do podłogi bagażnika tak zeby sie nie przesuwal. Albo ja ich nie widzę albo tych uchwytów nie ma. Poniżej zdjęcie tego jak dealer to założył. Może te uchwyty były osobno dokręcane specjalnie pod siatkę? Przy okazji: po co jest ta guma z zaczepami na środku tej siatki? http://i.imgur.com/qQySwFl.jpg http://i.imgur.com/7dULUR3.jpg http://i.imgur.com/YAdNhRC.jpg http://i.imgur.com/5jfjVQc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 u mnie zastosowałem dwie siatki, chyba z YETI, boczną i na oparcie foteli, mocowanie do uchwytów tylnej kanapy i do istniejących, obie siatki są podwójnie zszyte czyli mają kieszonki między sznurkami, dodatkowo widac na zdjęciu karabinczyl mocowany do tylnej półki naprężający siatki. z dodatków widocznych na foto zamontowałem pod półką parasol na taśmę z rzepami a po lewej stronie młotek do szyb z nożem do pasów i latarką. to taki upgrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Fajnie ale młotek nie lepiej miec gdzieś pod ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 młotek do szyb jest raczej by ratować innych, w razie....sam sobie raczej nie pomoge bo mogę być niedysponowany.... apteczka także jest w bagażniku. oby ani jedno ani drugie nigdy się nie przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Dokładnie oby sie nie przydarzyło. Ja zawsze młotek to uważam zeby miec pod ręka jak auto wpadnie do wody i jest elektryka szyb to trzeba wybić młotkiem właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 hmm, ciekawe ile osób z forum wpadło kiedys autem do rzeki,jeziora,morza,zalewu itp i ratowali się z auta przed utonięciem w raz z nim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 A jednak ludzie wpadają i wole wtedy miec go przy sobie. A ciekawe ile wogole musiało go użyć wiec takie "wyliczanki" nie maja tu żadnego sensu. Pozatym mieszkam w mieście gdzie płynie Odra i zapewniam Cię ze ludzie wpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shap Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 u mnie zastosowałem dwie siatki, chyba z YETI, boczną i na oparcie foteli, mocowanie do uchwytów tylnej kanapy i do istniejących, obie siatki są podwójnie zszyte czyli mają kieszonki między sznurkami, dodatkowo widac na zdjęciu karabinczyl mocowany do tylnej półki naprężający siatki. z dodatków widocznych na foto zamontowałem pod półką parasol na taśmę z rzepami a po lewej stronie młotek do szyb z nożem do pasów i latarką. to taki upgrade Dzięki, ale mi chodzi konkretnie o mocowanie oryginalnej siatki Nissana w QQ+2, bo jak widać po zdjęciach dealer skopał sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi