Gość blz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam, mam QQ z 2007 r. zauważyłem delikatnie inny odcień lakieru na zderzakach przód i tył w porównaniu z karoserią czy to fabryczne? Zauważyłem też to w kilku innych modelach na ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jest to normalne. Na elementach plastikowych lakier może zmienić lekko swoj odcień. U mnie na białym kolorze też jak się dobrze przyjrzysz widać delikatną różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom747 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tak jest również w innych markach, miałem srebrnego focusa i różnica w kolorze zderzaków była widoczna. Z innych ciekawostek nissana mam 2 starsze szyby boczne w QQ - w salonie powiedzieli że to możliwe - zwłaszcza w bocznych szybach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Starsze niz rok produkcji samochodu są możliwe. Problemy zaczynają się, gdy są młodsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.