stoneface Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Czy zderzak tylny od HB bedzie pasował do sedana?? Obie wersje oczywiście po FL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvester007 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Kupowałem do sedania po kolizji. Wyglada podobnie jak do hb ; lecz pan na szrocie mówił , że różni sie mocowaniami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wg katalogu jest ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoneface Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kupowałem do sedania po kolizji. Wyglada podobnie jak do hb ; lecz pan na szrocie mówił , że różni sie mocowaniami . To kupiłeś w końcu ten zderzak od HB do sedana i pasował od HB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvester007 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Potrzebowałem do sedana i taki kupiłem . Właściciel szrotu mówił ,że jest różnica w mocowaniu. Nie sprawdzałem tego jednak . Jest to jego opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.