Foxkrzysiek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam zakupiłem nową zmieniarkę do mojej Primery ponieważ stara się rozsypała, to jest po lifcie auto 2005 rok. Po zamontowaniu nowej zmieniarki nie działa tylko cały czas cyka i świecą na czerwono lampki od płyt nic nie da się zrobić?? Nie wiem czy dobrze zrobiłem przekładając ja nie odłączyłem akumulatora ?? Macie jakieś wskazówki co zrobić?? Ok temat do zamknięcia, przełożyłem z tej co była w samochodzie płytkę z procesorem wsadziłem i działa bez zarzutu. Mozliwe że jest jakoś zintegrowana z systemem nie wiem działa i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 W P12 wszystko jest ze wszystkim zintegrowane. Słusznym tropem się udałeś. Właśnie to bym CI zaproponował. Tak samo jest w przypadku rozsypanego odtwarzacza CD na przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.