lamer Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nie wiem czy nr dostępowy w Polsca działa bo ja nie mogę go użyć (czekam na reakcję działu reklamacji w tej sprawie). Natomist Tobie proponuję wybrać inny kraj z menu i zobaczyć "czy pójdzie". Jeżeli tak to problem jest z modemem w PL. Jeżeli nie zadziała także zagraniczny numer to albo leży centralny serwer albo podł soft w twoim samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie wiem czy nr dostępowy w Polsca działa bo ja nie mogę go użyć (czekam na reakcję działu reklamacji w tej sprawie). Natomist Tobie proponuję wybrać inny kraj z menu i zobaczyć "czy pójdzie". Jeżeli tak to problem jest z modemem w PL. Jeżeli nie zadziała także zagraniczny numer to albo leży centralny serwer albo podł soft w twoim samochodzie. Zgodnie z sugestią wybrałem Niemcy. Logowanie poprawne przez nr +49 69 332 965 95 Pobrana aktualizacja. Z Polską dalej nie łączy. Pokazuje "Błąd" Wyglada na awarię serwera. Nie wiadomo czy Nissan wie o awarii. Wszystko wróciło do normy. Łączy z serwerem w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mój problem z brakiem na liście numeru dostępowego w Polsce został właśnie rozwiązany. Po kilku tygodniach rozważań nad problemem centrala Nissana doszła do wniosku, że trzeba zaktualizować soft (odkrywcze - prawda?). Dzisiaj ASO zrobiło upgrade i sprawa została załatwiona. Jeżeli ktoś ma Connect 2 a na liście nie ma PL to walcie do ASO po aktualizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baryła Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Juke zakupiony 10-01-2014r. z którego roku powinna być karta z mapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Juke zakupiony 10-01-2014r. z którego roku powinna być karta z mapą. z roku produkcji samochodu czyli 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi