dstasiu Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 zauwazyłem małą oleistą plamkę na pozbruku, kiedy sie nachyliłem zobaczyłem ze cała maskownica jest mokra . Kiedy ją zdjałem to na niej kupa oleju i zobaczyłem że połączenie do chłodnicy , albo intercoolera. Z czego to moze ciec taka oleista substancja zapomniałem dodać że wyciek jest właśnie z przodu przed kołem kierowcy , moze klima? . Bo ostatno chlodnica niezależnie jaka jest temperatura regularnie mi się włącza wirnik od klimy co 40 sek . ????? oleista ciecz wypływa z łączenia z intercoolerem , albo czesc gumowa albo króciec. pytanie czy trzeba ściągać zderzak ale chyba tak, jak myslicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ten sam problem w tym silniku http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65638-silnik-k9k-15-dci-tiida/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstasiu Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dzieki w poniedzialek jade do mechanika zobaczymy co powie' ale zderzak trzeba sciagnac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.