dstasiu Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 zauwazyłem małą oleistą plamkę na pozbruku, kiedy sie nachyliłem zobaczyłem ze cała maskownica jest mokra . Kiedy ją zdjałem to na niej kupa oleju i zobaczyłem że połączenie do chłodnicy , albo intercoolera. Z czego to moze ciec taka oleista substancja zapomniałem dodać że wyciek jest właśnie z przodu przed kołem kierowcy , moze klima? . Bo ostatno chlodnica niezależnie jaka jest temperatura regularnie mi się włącza wirnik od klimy co 40 sek . ????? oleista ciecz wypływa z łączenia z intercoolerem , albo czesc gumowa albo króciec. pytanie czy trzeba ściągać zderzak ale chyba tak, jak myslicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Ten sam problem w tym silniku http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65638-silnik-k9k-15-dci-tiida/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dstasiu Posted September 10, 2013 Author Share Posted September 10, 2013 Dzieki w poniedzialek jade do mechanika zobaczymy co powie' ale zderzak trzeba sciagnac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.