jaroszyk84 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam mam problem z nissankiem.Problem polega na tym iż ogrzewanie cały czas grzeje na maksa nawet jak ustawie aby dmuchalo mi zimnym powietrzem to i tak dmucha mi ciepłym sprawdzałem panel klimy i jest on dobry nie wiem co może być przyczyną proszę o pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 z prawej strony pod kierownicą, masz termika, sprawdź połączenie (za taką kratką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 nawet jak połączenie jest dobre to warto go też wyczyścić - u mnie nie było go widać spod kurzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoneface Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 ja u siebie przedmuchałem go naprzemiennie spręzonym powietrzem i alkoholem izopropylowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroszyk84 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 dzięki za pomoc pomogło to mojemu nissankowi teraz wszystko działa jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.