pawelekm Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 I jak tam wiadomo coś w sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 I jak tam wiadomo coś w sprawie ? właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekcopper Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ano wiadomo wyszedłem właśnie z serwisu i twierdzą że jest koszt 550 zł. Kierownik serwisu na szkoleniu do piątku i w piątek będzie zdjęcie tej osłony. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ja byłbym chętny na taką osłonę. O ile pasuje do mojego T30. Może jakiś numer części czy cokolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekcopper Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Musimy panowie poczekać do piątku jak kierownik serwisu wróci ze szkolenia wtedy zamieszcze wszystko w miarę dokładnie tzn zdjęcia dostępność i czy istnieje możliwość wysyłki np. do innego serwisu Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ok. Będę śledzić temat. I śledzę ... Czekam z niecierpliwością na jakieś wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 parę dni minęło, chyba szkolenie juz się zakończyło. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nie lubię się tak co chwilę dopytywać .... i wiadomo już coś w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 panowie ... nierdzewka 0,5 to koszt około 20zł/kg sprzedawane w arkuszach 1x2 m. Spokojnie to wystarczy na jedną osłonę + kilka tarcz do cięcia + wolny dzionek i trochę zapału Osłona będzie jak "ta lala" a i koszty duuużo mniejsze niż w ASO... Wziął bym się za to, ale jakoś nie mam motywacji i potrzeby posiadania tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał X-trail Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam Ostatnio rozwaliłem miskę olejową i to uziemiło mi auto na 32 dni(naprawa w ASO BILEX CZĘSTOCHOWA),także motywacja nad zabezpieczeniem spodu auta jest duża.Rozważam montaż jakiejś samoróby z alu ryflowane 5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 osttanio pojawiła się za 599 na alle poszukajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Kolega Misekcopper miał rozeznać sprawę i nic nie słychać w temacie ...... Karibox1 jeśli mam tyle samo zapłacić w ASO za takie "cudo" to wolę kupić w ASO niż w allegro z okresem oczekiwania 2 tygodnie ..... Ta osłona za 599 zł jest do 'nowego' modelu od 2007 roku. Edytowane 9 Października 2013 przez pawelekm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Michał - 5mm to kawał blaszyska... Jak chcesz porządną to weź 1mm nierdzewkę - z pewnością będzie wytrzymalsze i trwalsze niż alu. Koszt całości powinien oscylować między 200 a 300zł . Jak Ci się uda odrysować szablon to wrzuć wzór na forum tak dla potomnych PS Może również pomyśl nad liftem - zawsze to dodatkowe 5cm ... tutaj szlaki masz już przetarte i przetestowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał X-trail Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witam http://www.maszynypolska.pl/product-pol-23863-85923863-Oslona-podwozia-STAL-Nissan-X-Trail-T30-wersja-z-otworem-na-orurowanie-oslona-pod-silnik-i-skrzynie-biegow-produkcja-w-latach-06-2001-09-2007-silnik-wszystkie-.html coś na wzór tego można by wyrzeźbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 no ładne cacko fiufiufiu... zdecydowanie użyj nierdzewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Brak odzewu. Wiedziałem, że to jakaś lipa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Brak odzewu. Wiedziałem, że to jakaś lipa .... Ja to czułem już na początku wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ja to czułem już na początku wątku Do bani z takim załatwianiem sprawy. No cóż Pozostaje więc kupno na allegro lub rzeźba - samoróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 róbta rzeźbę - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał X-trail Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Witam Dzisiaj odebrałem płytę 3mm stal ocynkowana, zrobione podobnie do tego rysunku szkoda że foto robiłem telefonem przy słabym oświetleniu w realu dużo lepiej to wygląda Edytowane 27 Listopada 2013 przez Michał X-trail 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 No no calkiem zgrabna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Całkiem fajne. Jaki koszt ? Sam robiłeś, ktoś robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał X-trail Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam Zleciłem wykonanie w warsztacie który się zajmuje budową aut przeprawowych,co do kosztów to tanio nie było i za całość z montażem zapłaciłem 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumiak Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Za taką robotę to nie wiele.Wygląda kapitalnie.Zdjęcia trochę ostrości nie mają,ale wydaje się to bardzo schludnie i porządnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ciekawe czy do benzyny by pasowało ? Za 600 zł z montażem - całkiem znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi