Gość adi_skorpion Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam. Może ktoś mi doradzi mam problem niewiem czym przykleić boczną przednią szybe spada cały czas z prowadnicy ?. Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Bardzo dobre zastosowanie ma klej do szyb .Jest mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adi_skorpion Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 OK. dzięi spróbuje walcze z tym niewiem jak jest orginalnie montowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Potwierdzam skuteczność kleju do szyb. Ja z kolei przykleiłem nim oderwany zaczep od lotki w mojej Micrze SuperS. Tylko że dostępny jest tylko w wielkich tubach lub batonach. Wyjmij szybę i prowadnicę, jedź gdzieś gdzie montują szyby, niech Ci wycisną dwie małe porcje tego kleju i później zostaw to do wyschnięcia na około dobę. Na pewno będzie się trzymać. Z tego co wiem, są też dostępne kleje typu szkło-plastik, ale tylko o nich słyszałem, nie stosowałem ich osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adi_skorpion Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ok. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Możesz też pobawić się i zrobić nowy element prowadnicy. Już w Primerze P12 jeden Forumowicz to dorabiał. Nie wygląda może zbyt estetycznie, ale działa i na pewno się nie odklei http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/67735-p12wp12-uchwyt-od-podnoszenia-szyby/page-2 Popatrz na POST#32. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.