Guest adi_skorpion Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Witam. Może ktoś mi doradzi mam problem niewiem czym przykleić boczną przednią szybe spada cały czas z prowadnicy ?. Adrian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAAAD Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Bardzo dobre zastosowanie ma klej do szyb .Jest mocny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adi_skorpion Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 OK. dzięi spróbuje walcze z tym niewiem jak jest orginalnie montowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelsalata Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Potwierdzam skuteczność kleju do szyb. Ja z kolei przykleiłem nim oderwany zaczep od lotki w mojej Micrze SuperS. Tylko że dostępny jest tylko w wielkich tubach lub batonach. Wyjmij szybę i prowadnicę, jedź gdzieś gdzie montują szyby, niech Ci wycisną dwie małe porcje tego kleju i później zostaw to do wyschnięcia na około dobę. Na pewno będzie się trzymać. Z tego co wiem, są też dostępne kleje typu szkło-plastik, ale tylko o nich słyszałem, nie stosowałem ich osobiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adi_skorpion Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Ok. dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelsalata Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Możesz też pobawić się i zrobić nowy element prowadnicy. Już w Primerze P12 jeden Forumowicz to dorabiał. Nie wygląda może zbyt estetycznie, ale działa i na pewno się nie odklei http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/67735-p12wp12-uchwyt-od-podnoszenia-szyby/page-2 Popatrz na POST#32. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.