maxitaxi Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 witam posiadam nissana maxime 3.0 v6 w automacie 4biegi lecz niestety zaczynaja dziac sie z nia dziwne rzeczy a mianowicie: -jakos przestal dzialac nadbieg -w czasie jazdy np przy obrotach 5tys puszczajac gaz obroty spadaja do 800 tak jakbym nie mial wbitego biegu - przy kickdown-ie skrzynia robi redukcje po czym przyspiesza wkrecajac sie do 7tys i nie chce wbic nastepnego biegu dopiero przy odjeciu gazu nastepuje zmiana -przeciaga miedzy 2-3 3-4 biegiem -podczas gwaltownego przyspieszania zaczyna smierdziec w aucie jakas spalenizna moze ktos pomoze co moze byc przyczyna takich objawow???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Na problemy ze skrzynią pierwszym leczeniem jest wymiana oleju, chyba że wymieniałeś już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxitaxi Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 jestem tydzien po wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Objawy nie ustąpiły czy może z jakichś lekkich przed wymianą zaczęły się dziać takie cuda po wymianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxitaxi Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 skrzynia jest tydzien po remoncie bo nie wbijaly sie biegi 3 i 4 (wymieniono tarczki sprzegła i jakies kółka ktorych nazw nie pamietam) i praktycznie dobrze bylo tylko w dniu odbioru auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 To nie kombinuj tylko idź z reklamacją. Na moje oko wynika że coś zostało źle złożone, jednak niech wypowiedzą się jeszcze osoby które miały do czynienia coś z automatami, bo ja akurat bardzo niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxitaxi Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 spoko dz. jestem juz\ na jutro ustawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kowal86536 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 kolego a ile zapłaciłeś za wymianę tych tarczek? i czy pomoło bo mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.