matber1 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 przez 3 lata nawet go nie otworzyłem więc jest mi zupełnie obojętny seria wymontowana....nowe czekają na szyny...ale już w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Dużo lepiej wygląda z tymi fotelami. Kiedy będziesz miał szyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 szyny juz mam ale jestem chory wiec nie moge nic zrobić przy aucie.... tymczasem.... wielkanocy prezent dla Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 oo i mój temat na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 sam dobrałeś głębokość odsadzenia - bardzo ładna kiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 tak sam. miałem taką w RX i byłem mega zadowolony. Ducktail zamontowany Jest qlturka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 No ladnie, teraz reszta kitu RocketBunny B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 sama lotka mi nie podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ładny hamulec aerodynamiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 jeszcze 2 fotel i pasy i jest git... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Męsko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Siedzi się mega. Niżej kubelki dobrze trzymają kiera też pasuje super. "tylko" niemiec ale w takim stanie z piecem 2.8 tez dobrze lata detalik...tow hook prosto z US środek rozkręcony, przelakierowany z brudno szarego na czarny mat....nie dużo roboty a efekt przyjemny. udało się też ogarnąc temat spodu maski.....wreszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Jak Ci sie wysiada z tych foteli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Już się nauczyłem. Jedna ręka na kierownicy, druga podpieram się o próg i lekko się wysadzam z fotela....nie wysiadam a wysadzam się poza tym jeździ się w nich lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 A z pasażera próbowałeś wysiąść? Pytam bo mam okazje kupić fotele Mirco bardzo fajne ale przeraża mnie wysiadanie z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 I ja je planuje zakupić ale dopiero wtedy gdy zeta bedzie tylko na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Podobnie tylko podpieram rękę o deskę a druga o próg. I hops serio jest ok a mam prawie 190cm wzrostu. Jak masz okazję to kupuj serio warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Będziesz na złocie? To bym sobie wsiadł i wysiadł i zobaczył z czym to sie je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 całość zrobiona pod kolor Będziesz na złocie? To bym sobie wsiadł i wysiadł i zobaczył z czym to sie je. raczej nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 wiem ale mam inne wydatki. zamówiłem sobie dyfer z 370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 no coś się dzieje. ja kompletnie nie mam smaku jesli chodzi o takie wizualne sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Jest dobrze! A dyfer od 370 - za***ista sprawa bardzo dobra inwestycja! Ostatnio dzięki temu zabiegowi udało mi się wygrać z BMW F10 535i Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jak się sprawuje taki dyfer? Wyraźnie szybciej się wkręca? Wiadomo, za na pewno wymogiem jest dobre zmienianie biegów. Bo jeśli ktoś nie umie, to lepiej by miał automata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 jakieś megaaaa dużej różnicy nie ma, ale jest wystarczająco odczuwalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi