matber1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 dla chcącego nic trudnego, zanim on doleci - a pewno to ok 3 tygodni będzie - skocze na rolki i będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zrób pomiar, jestem ciekawy jaki bez strojenia będzie wynik przed i po. coobcio chyba kiedyś pisał o tym ze niestety ale zabierają kilka kucy i nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ok jak tylko dam rade to wsadze zdjęcie z wykresem na forum. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Tak bywa. Najlepiej kupić taki prostokąt na zderzak do seryjnego dolotu. Ja takie coś będę montował na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) właśnie też tak miałem robić,może lepiej okrągły wlot? Edytowane 15 Stycznia 2014 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ja zamówiłem ten ori prostokątny z carbonu. Okrągłe mi się nie podobają ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 nie spotkałem sie nigdy z airduck`iem okragłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Bo ludzie zamiast ori części kupują bass reflex do tub i wkładają. Działa tak samo tylko, że jest okrągłe Ale są też zderzaki z okrągłym wycięciem takie jak ma Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 właśnie u Kuby widziałem okrągły wlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 dziś przyszły zabawki z US. Muszę przyznać, że fromt lip jest bardzo dobrze wykonany, nie ma potrzeby lakierowania, powierzchnia jest gładka a kolor głęboki i bez zmatowień. Co do dolotu - zrobiony bardzo porządnie......bardzo. zobaczymy co da....jeśli coś wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 podkladka jest z polietylenu i pewnie bedzie troche ciasna na bokach ale da sie to naciągnąć na ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 troche malo skromne pytanie: ile taka dokladka z przesylka Cie wyniosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 kolego 450zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 o kurde a dasz jakis namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 ebay.us - front lip nissan 350z. szukaj a na bank coś znajdziesz co Cię zainteresuje. mały detal a cieszy - okleina z carbonu na liczniki. taking a screen shot how to screenshot on windows Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 kiedy montaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 na razie jest w LA wiec pewnie jeszcze w marcu się wyrobie ze wszystkim. na ten moment mam już dolot zamontowany, downpipe, y pipe i felgi oddane do lakierowania na czarny. koła odebrane,wyglądaja super. w czwartek zakładamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 spolerowałbym rant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) właśnie o to mi chodziło żeby rant nie był spolerowany, koło ma wyglądać hmm "ciężko i masywnie". sądze, że w niedziele jakieś nowe foty wsadze to zobaczysz jaki to da efekt. pierwsze przymiarki, auto jeszcze nie obniżone i bez front lip: Edytowane 13 Marca 2014 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 spoiler rodem z F&F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) kwestia gustu kolego. mi się nismo lotka nie podoba bo do niej trzeba by cały pakiet kupić bo inaczej auto wygląda jak z d*py. co do wyboru lotek do Z pewnie doskonale wiesz, że jest cienko. akurat ta wygląda bardzo dobrze na aucie, nie wiem może zdjęcie tego nie oddaje...na bank nie widać detali felg ale to robione tel po przymiarce front lip i posadzeniu auta naprawde nabiera to kształtu. co do jakości lotki to nie mam najmniejszych ale...troche $ poszło ale warto było.....szukałem może troszkę prostszej i szerzej montowanej ale znalazłem tylko pow 1700$ + transport i cło...więc już się kwota robi. mi się jdm podoba.... Edytowane 13 Marca 2014 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 jak ci się podoba to spoko:), przecież to nie moje auto , tylko wyraziłem swoja opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 i super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zab9k Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Hmm... dla mnie ta lotka też nie pasuje. Montuj front lipa, chce zobaczyć efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 a ja sie tam jaram cos innego czekam na efekt finalny jedyne co mi sie nie podoba to kolor auta. mam taki sam -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi