Bydle Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Pastidip to tylko mat i o tym pisalem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) co koloru to jestem bardzo na tak.....co do modów.....wygląda super ale jest problem.....ja naprawdę lubię sobie pomiotać tyłem i troche szybciej polecieć....a mając taka konfigurację to w naszych warunkach drogowych staje się to walką o przetrwanie a nie przyjemnością..... dyfuzor będzie taki: upload pic cena nawet rozsądna a wzór też całkiem przyjemny Wpadły dziś opony - przód 245/35/19 tył 255/35/19. Opona bardzo ładnie zrównała się z nadkolem, wygląda to całkiem konkretnie. Skoro dziś popadało to pojechałem się trochę pobawić na rondach......pomimo szerszych opon lata jak ta lala....no problem oba auta na felgach 19 cali. jednak czarny kolor zabiera optycznie trochę z ich rozmiaru images upload dzisiejsze wypociny z kumplem Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 FAjnie się prezentuje a glebe to masz większą jak w mojej torowej ZEt hehe !! Lusterka prawdziwym carbonem bym okleił i by było kot a co do tylnego dyfuzora to niezły on jest ale mogłby mieć wyższe te pionowe łopatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 fakt jest nisko...ale dobrze to wygląda - tzn mi się podoba. jak wsadziłem szersze opony to jeszcze łądniej wypełniły nadkola. co do lusterek to czas pokaże co z nimi się stanie. na ten moment mam jeszcze jeden pomysł ale to już będzie kosmetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wrzucaj lotkę koniecznie na tył i dyfuzor i bedzie jedna z ładniejszych zetek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 jako , że dziś dzień lekki i przyjemy troche pobawiłem się przy aucie. polakierowany front lip i słupki. Kupiłem "troche lepszy " plasti dip (120zł puszka) i widać wielką różnicę....świetnie się rozprowadzał, starczyły tylko dwie wartwy a kolor jest bardzo intesywny. poza tym jak co tydzień zabawa z tapicerką - czyszczenie , czyszczenie czyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ładnie to wygląda. Ja mam zaległości do tej pory nie zamontowalem spojlera. Zawsze coś. Ale myślę że w ciągu najbliższych 2 tygodni już będzie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Oddałem do lakierowania zaciski....czerwone takie trywialne mi sie wydawały, złotawe jakoś nie bardzo....postanowiłem, że będzie ciemna zieleń. Ponad to lepsze zdjęcie z polakierowanym front lipem i słupkami bocznymi. Mija 7 miesięcy od kiedy go mam i dopiero teraz widzę jak wiele było do zrobienia po kupnie....i ile jeszcze zostało żebym powiedział jest ok. Różowe okulary zrobiły swoje podczas kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Wyglada za***iscie ten srebrny - napawde - nie sadzilem ze ten kolor moze tak dobrze wygladac! A co do ilosci rzeczy do zrobienia to sam teraz widzisz ze kupujac nissana w kwocie 30stu paru tysiecy mozna kupic auto ale wymaga ono jeszcze duzo pracy i wkladu finansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 problem w tym, źe ja dałem sporo więcej niż 30 pare......pewno nie jedna osoba powiedziala by jest ok....ale jeszcze czeka mnie midpipie i catback, spacer, pewno inna rozpórka z przodu i na koniec wisienka czyli brembo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Brembo jakby co to mam, sam przód mogę ożenić Ps. Dystanse pod rozporkę się daje 8mm i już Spacer się mieści - dokładam je w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 O poproszę o cene na pw spacera bo za jakiś czas i ja się będe musiał do Ciebie Coobcio po niego wybrać Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Evening SPA z kumplem tapicerka mycie jeleniem x 2 potem 3 warstwy wosku do skóry i wreszczcie osiągnąłem delikatny połysk i kolor stał się głębszy - teraz zajmę się delikatnymi wytarciami koloru - na japfest będzie gotowe całość umyta szamponem z woskiem + wosk na mokro + 2 x nanowosk + 1 glinka ale tylko na maskę i jest dobrze chociaż na zdjęciach może tego tak nie widać. udało się całkowicie zlikwidować dużą rysę na drzwiach pasażera. całość powtórzę na całym aucie tylko z lepszym woskiem przed zlotem lampy zwykła polerka x 2 - są ok. W PIĄTEK WISIENKA NA TORCIE CZYLI BREMBO OD COOBCIA nie wiem czy do japfest dojdzie mi wydech ale trudno Edytowane 15 Lipca 2014 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jaki wydech zamowiles? Kurde ja dowiedziałem się o japfest kilka dni temu i kicha bo na tamten weekend mam prace. Gdybym wiedział wcześniej chętnie bym pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 oo taki: Wyszło mnie z dostawą niecałe 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 O to dobra cena. Ciekawe jak będzie chodził. Pochwal się jak zamontujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Napewno tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 za***iście mi się podoba Twoja Zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Elo dawaj auto na hamownie przed montażem wydechu a potem po zamontowaniu sie shamuje i sprawdzi czy coś doszło czy jednak coś zabrał !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Próba na tylnej klapie Nielsen Exhibition Polish + politura połyskowa Przeszczep zakończony sukcesem Coobcio wielkie dzięki, jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Szybka maszyna musi szybko hamować. Dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Mądre słowa Teraz wydech , spacer i strojenie....jestem ciekawy ile wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) Super złoty zacisk do czarnej felgi się prezentuje u mnie z białą wypada to kiepsko Ps. jeszcze parę hamowań i ruda z tarcz zejdzie... elo elo powiedz mi kolor twojej zetki to taki srebrny czy popoularny szary i na fotkach jaśniej wyglada ?? Edytowane 19 Lipca 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 dzięki za miłe słowo też jestem bardzo zadowolony i z wyglądu jak i ich działanie jest baaardzo dobre co do koloru to jest to szary.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Jakie zawieszenie w niej siedzi ?? Coś nisko leży Ps. Wydech zagościł już, głośniej się zrobiło bardziej męsko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi