matber1 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 nic wymyślnego - springi H&R. a nisko faktycznie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tez mam hry i jest nisko ale wygląda lepiej niż seria która stoi dość wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tez mam hry i jest nisko ale wygląda lepiej niż seria która stoi dość wysoko Bardzo twardo jest na tych HRach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 nieeee, w sam raz......generalnie jestem zadowolony z zakupu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Ile te HR'y realnie spuszczaja auto na dol a ile w teorii? Edytowane 24 Lipca 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja przez większość progów nie przyjadę...a na kanale jak auto jest podniesione i 2 kratki pod nim leżą czyli 6 cm wysokości to zawisa przy opuszczaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Hmm no ja w serii mam problem przjechac przez wieszkosc progow a w dwie osoby to zawsze hacze! Tylko ze u mnie 17nastka jest. Krawezniki tez zapomnij. To tak realnie ile zejdzie na tych springach? 3cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 -4 cm chyba ale niech matber się wypowie bo ja na hrach kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 nie wiem ile siadł bo nie mierzyłem przed.....ale jutro sprawdze ile jest aktulanie i cykne fote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A masz moze zdjecie samych sprezyn? Tyl moglby jeszcze zejsc z cm z dol - zeby byl tak jak przod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 katalog podaje -30mm ale przy tych starszych modelach chyba było -35mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 hot rider będziesz jutro na zlocie? i po zlocie.......Żabik gdzie się w niedziele zagubiłeś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) .Żabik gdzie się w niedziele zagubiłeś!! buhaha....a mówiłem jak zobaczą to: to znak ze są ciut dalej Edytowane 27 Lipca 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 no zdaje się, że troche ich powiozło....wrocław ich wchłonął i baaaaardzo dobrze...poznali dolnosląską gościnność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zab9k Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Yooooooo! Masakra, Wrocalaw 1:0 My. Przyjechalismy koło 14, jeszcze widziałem samochód młodego ale niestety tylko chwilke, bo jak poszedłem zobaczyć odbiór nagród to po powrocie już go nie było :/Naprawde fajny klimat i fajni ludzie Pozdro dla Gorącego_Jeźdźca i dla Ciebie matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nie ma nic piękniejszego niż udany sobotni poranek spędzony w garażu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 o fujjj...oczywiscie mowa o TT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 i właśnie zostaleś zapisany na czarną listę mojej małżonki soooryyy....czeka Cię bolesne i długie cierpienie Renowacja skóry zakończona. Usunięcie starej warstwy faby Odtłuszczenie 3 warstwy farby 3 warstwy lakieru bezparwnego półmatowego. Zdjęcia przed: Zdjęcia po plus renowacja kierownicy: imgur Meguiars Gold Class Car Wash + Ultimate Polish + Gold Calss Carnauba Plus. Niestety ...lub stety poprzedni sprzedawca wydechu oddał mi kasę i nie zrealizował zamówienia. aleee dziś przyszła paczka...Japspeed K2 Pieeeekny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Będzie ciut głośniej na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 na pewno nie będzie głośniej niż jest teraz......mam flansze między tylnym a środkowym rozwalone - nie da się ich skręcić więc mam sporą szczelinę.....więc dla mnie pewno będzie nawet trochę ciszej wydech bomba!! dzwięk jest świetny. delikatnie jadąc tylko lekko buczy, mocno gaz i jest głoooośno...poza tym przy redukcjach fajnie strzela ...nie wiem ile w tym ma udziału wymieniony Y pipe.... postaram się filmik nagrać w weekend. kupować panowie kupować bo jest booomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Kurde chetnie bym posluchal tego na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 jest sound!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Rzęzi jak polonez - katy wyjechały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ani jednego nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ja już nie pamiętam jak brzmi seryjna zetka nie ma problemu po wywaleniu katow? Check się nie zapala? Odczuwasz jakas poprawe mocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi