matber1 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 nic się nie zapala, wszystko jest ok. wcześniej juz wywaliłem downpipes i y pipe więc teraz tylko zmieniłem środek i końcowy. czy jest poprawa? nie mam pojęcia....to może być tylko wrażenie wynikające z innego dzwięku....chociaż...kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Kolektory fabryczne mocno blokują tak więc rozluźnienie reszty wydechu nie powinno zaszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 i nie szkodzi...fajnei się lata, może znowy mam wrażenie ale jakoś łatwiej postawić bokiem na rondzie....zresztą tamtem był nie szczelny więc kupa kompletna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 A Ty te kolektory w koncu zmieniales? Ogolnie seria w porownaniu np w moim CSR to trgedia. Runery o polowe wezsze w porownaniu do aftermarketowych. Na samym kolektorze bez ukladu tak jak bym odczuwal lekki przyrost mocy. Ja przez zime bede spawac X'a i na koniec wstawie chyba tlumiki od GTR'a - mam nadzieje ze zmiany beda odczuwalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) dziś zamówiłem maskę z garbem a co mam taki grymas na świeta maska tak jak front lip, lotka i felgi będzie w czarnym macie mam nadzieje, że efekt zaprezentuje jeszcze w tym roku Będzie vq35de wersja USA z brembo, szperą, maską z grabem i wogóle to sklejka.....pewno mocno walony był hehe Edytowane 19 Grudnia 2014 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Hehe tak jest to jeden z tych przykłądów, że autu warto się przyjrzeć przed wydaniem osądu , że był poćwiartowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 jeszcze w lutym lotke zamówię i troche szersze dystanse.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tylko tym razem przemysl jaka lotke bo drugiej nie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 hehe , dokładnie czekałem cały dzień na dostawe maski i nie dostarczyli...w między czasie wypolerowałem sobie poorboy's ex sealant hosting image doooszła maska!! jest mój GARB w sobote malowanie i montowanie na nowy sezon jeszcze tylko spojler pozostanie zamówić z US i będzie git......składanie mojego ulpka trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 jaki chcesz spoiler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 taki jak ty masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 tak myslalem, zrobisz jak chcesz ale powiem ci tylko tyle ze przymierzaliśmy go do seryjnego body i pasował jak swini siodło jak nie masz agresywnego body to wyglada średniio bardziej widzialbym cos niższego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Podzielam zdanie Hot Ridera. Spojler jest raczej ostatnim elementem kreacji wizualnej wiec jak spokojne body to daj spokojny spojler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Sorry za jakość zdjęć ale jak skończyłem to się ściemniało a miałem tylko tel. Wyszło , że 2 puszki plasti to dosławnie na styk i jeszcze jedną (piątą) warstwe trzeba by dać....niby niema cieni ale jakiś delikatny niesmak pozostaje....zamówię jeszcze jedną puszkę i dokończę po weekendzie. generalnie wyszło ładnie, równo udało się pokryć kolorem. te ciapki na masce to konserwant do plasti....jeszcze nie doszedł do siebie.... Edytowane 30 Grudnia 2014 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No i pieknie maska duzo zmienia w wygladzie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 jeszcze szpojler Jest zimno więc należy odrobinę rozgrzać opony przed jazdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Lajka normalnie bym dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 wiosna przywitana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Co takie brudne te wózki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 dystans +20mm i opony na tyle 265/35/19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Fitment fajny wyszedł gdzie brałeś dystanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 o kurde teraz to mnie zacięło....nie pamiętam gdzie kupiłem dystanse..... jednak przyciera jak się mocnym ciosem idzie lub po wyjściu z poślizgu na rondzie......czuje, że będą zakładane odboje.....troszę usztywnie i nie zrezygnuje z fajnego dopasowania widać jak lekko tył wychodzi za obrys....fajnie to wygląda...cieszy hehe wymęczyłem napisy na oponach.....fajnie to wygląda ale zrobić to dobrze to 3 godziny pękają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Czego użyłeś do zrobienia napisów? Ja też miałem napisy , ale po kilku miechach wszystko poodłaziło - trochę szaleństwa na drodze i wszystko szlag trafił, a szkoda bo ładne to jest. Chyba zamówię jeszcze raz literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 free upload pictures dzięki koledze 13E7 mam końcówki z gtr. wyglada super, pasuje idealnie. dobry zakup gif image hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 fajne trąbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi