13E7 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 no i za***iście wygląda seryjne za mało wypełniają zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Maske jednak zostawiłem....została oklejona folią Monza...może najtańsza nie była ale wygląda naprawdę dobrze.. image hosting over 10mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tylko kultura wymaga tego żeby odpisać klientowi jak się pyta o towar który sprzedajesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Umknelo mi, sorry. Bez napinki. 20mb image hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Powiem Ci ze wyszło za***iście. Jeszcze pasuje air duct w zderzak dorzucić ile wyszła ta folia na maskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 air duct w maskę to nie....jakoś nie jestem fanem tego rozwiązania....mam go pociągniętego pod zderzak. Folia wyszła 700pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Oblednie to wyglada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) jest dobrze hehe ale poza maską auto zostało podniesione o ok 1,5cm.....denerwowało mnie obcieranie a dystansów ściągać nie mam zamiaru... Co jednak jest najlepsze to fakt wymiany oleju w dyfrze.....nie wiem kiedy był wcześniej wymieniany ale teraz po zalaniu motulem 70w140 napęd odczuwalnie inaczej pracuje....bardzo mi się to podba i polecam wymienieć olej w dyfrze jest kosa udało sie kupić tylne lampy led za.......hehe 450zł komplet zamontuje we wtorek Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Gdzie takie okazje trafiasz? ja już rok szukam w normalnej cenie ale brak ich nagraj filmik na rondzie jak ktoś z boku nagrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 a udało się jakoś. kupowalem pojedyńcze sztuki , komplet od jednego sprzedawcy wychodził dużo drozej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Że najpierw kupiłeś prawa a potem czekałeś ileś czasu aż pojawi się lewa? jesteś asem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 hehe kupiłem prawą na allegro a lewa 3 min później na olx żonoauto i moje szkoda, że żona nie chce sprzedać...tyle innych pięknych aut jest dostępnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Dla kobiety fajna ttetka ładnie się prezentują oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Trzeba sie troche zabrać za zmiany. Zamówilem na przód takie zabaweczki : Tarcze ebc tg Teraz pytanie.....co na tył...klocki jest w czym wybierać ale tarcze to jakiś dramat...możecie coś polecić? bede wdzieczny za sugestie. Edytowane 10 Września 2015 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Załóż te same na tył. Mam u siebie i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 na tyle masz też nawiercane?? gdzie kupileś bo niemogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Tak. EBC tg. A kupiłem na ebay.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 juz znalazłem dystrybutora w PL. dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No to git pedalsko by wyglądało z przodu nawiercane i nacinane a z tyłu gładkie z ciekawości jaka cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 przód 1050zł a tył 950zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 te nawiercane to podstawa do brembo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 grunt to zamówić tarcze i dostać inne niż sie zamawiało....niby też EBC....ale nie to co chciałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 To też chyba turbo groove tylko z taką czarna powłoka antykorozyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 tak tak tylko sam wiesz....nie mam pojecia jak sie to bedzie scierało....mam nadzieje, że ok....na tył też przyjdą czarne w tym wypadku... dzisiejszy spot sam wśród niemców na tył odrobinę inne niż planowałem , też EBC ale model usr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 A czemu taka zmiana? Nie było turbo groove? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi