matber1 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Były i zamawiałem TG....srebrne. Ale facet wyslał mi kolejny raz przez przypadek nie te co chce więc zirytowany całą sytuacją chciałem je odesłać......ale zaproponował mi...upust wyszło mi 500zł za obie. Chyba warto. Wydech decat, mid japspeed, catback japspeed, muffer gtr + k&n z wyciagiem pod zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 fajnie słychac lekki polonezik ale reszta na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Fajnie gada. Mierzyłeś ile db ma wydech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Polenezik lekki jest Ps. fajnie ogarniasz popisową jazdę ja za uj nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 stary gaz i się kręci skocze na jakieś rondo to od środka wyślę jaka dobra zabawa jr3 są...i wyglądaja naprawde dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Te co masz teraz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 dzis udało się tył pozakładać i jest bomba. ale o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 dzis udało się tył pozakładać i jest bomba. ale o gustach się nie dyskutuje Wrzuć jakieś fotki kół przy tych springach -30mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Sorry za jakość i niedopucowanie auta ale nie było na to czasu w ten weekend. tylne dystanse wywalone i jest super 10,5 cala szerokości robi robote, na przodzie jeszcze zostały dystanse i jest znacznie za szeroko, bez nich felga ociera o zacisk (zamówiłem dystans 5mm i będzie super) ogólnie felgi są mega, świetnie wyglądają na aucie, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Będziesz jeszcze schodził z nim w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 przód to raczej ciężko bo juz jest bardzo nisko....tył tak ale jak zamontuje gwint....a to pewno po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Efekt super. Faktycznie tył mógłby jeszcze trochę siąść ale i tak wygląda bardzo dobrze. Ja też jeżdżę na dystansie 5mm z przodu i przy tych JR-ach jest bardzo blisko do zacisku, ale wszystko gra. Nie polecam tego produktu: http://allegro.pl/dystanse-do-kol-5x114-3-66-1-5mm-nissan-350z-juke-i5198362986.html zakupiłem te dystanse przejściowo i wydaje mi się że jest bicie przy hamowaniu z dużej prędkości, bez nich na seryjnych felgach było wszystko OK. Jakiej firmy dystans będziesz montował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Nie widze na tych dystansach cetrowania piasty tak wiec bija pewnie cały czas. Ja mam z 3 komplety od nich http://www.dystom.pl/ Edytowane 30 Listopada 2015 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 tato mi u siebie robi...na bank będą równe powoli zbliża sie czas na lotke nismo v3.....dopełni moje szczęście czarna? folia taka jak na masce czy w kolor nadwozia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Chodzi o lotke ? No to czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 W kolor nadwozia będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 hehe dzieki panowie....pomogliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dobrze że myślimy z Łukaszem jednakowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Hehe nie ma jak 2 sprzeczne opinie dodane w 1 czasie. No to Mateusz wszystko juz wiesz - jak będziesz miał jeszcze pytania to służymy pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 dzieki będę pamiętał na przodzie dystans 5mm i jest super. idealnie mieści sie zacisk....jest frajda na zdjęciach spasowanie przodu i tyłu - tył wystaje bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jest kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jest urlop więc udało się wygospodarować trochę czasu na solidniejsze szorowanie. Poszła w ruch glinka, przygotowanie Meguiars swirl remover, wosk Meguiars Gold Class a na opony Meguiars Ultimate Black Z efektu jestem bardziej niż zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Bardzo ładny, aż miło by było go spotkać na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Kameralnie we wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Było hałasowane na mieście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi