matber1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 sprzedam dystanse 25mm komplet na wszystkie koła - stan bdb cena 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Przykręcane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 mierzyłem miarką powinno ci wejść kiedyś już o tym myślałem na tył wychodziło że 25mm będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 tak przykręcane i kolejny raz tak....sprzedane ponawiam : sprzedam felgi 19" - cena 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ty masz w niej jakies inne srpingi czy to sa oem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 HR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Kurde to jakoś wysoko mi się wydaje bo hot_rider też takie miał i jak patrzę po zajęciach to chyba było niżej u niego było nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 przód jest bardzo nisko....na tyle mam wstawione odboje bo przycierało mocno na nierównościach. UPDATE FELG oddam za 1300zł....zabierają miejsce w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Hej. Mialem dac znac jak wrzuce felgi do siebie, wiec daje. Wrzucone, ale dystanse 18mm na przedzie ze wzgledu na ET35. Tyl ok, pozatym tu ET22bylo. Podejrzewam ze jest podobnie teraz jak u Ciebie. P.S. Ja mam jeszcze u siebie OEM zawias i narazie nie obciera, ale chyba z tylu trzeba bedzie zrolowac nadkola, bo pozniej troche szerzej bede chcial z opona iść (teraz 265 jest wrzucona z lekkim naciagiem) Edytowane 2 Lutego 2016 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Chodzi mi bardziej o wysokość tyłu, bo przód siedzi spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) mam do sprzedania klocki TRW przód plus tył (NIE DO BREMBO) - miałem je na aucie może 2 miesiące - stan jak nowe. Cena za komplet przód plus tył - 130zł dla zainteresowanych moge wysłać jakieś zdjęcia. siedze i chce zamawiać spojler....tylko ktory...jakieś sugestie? Edytowane 13 Lutego 2016 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ten pierwszy fajnie wygląda, ale z calym bodykitem, tj Rocket Bunny. Najbardziej podoba mi sie cos w stylu tego ktory kidys mierzyles do swojego. Cos jak ma Łukasz83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ten któryś Łukasz ma to właśnie Ten który ja do siebie pierwotnie kupiłem i mu odsprzedalem zupełnie nie mój styl. Zamowie chyba ducktail....podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 No fajny jest. Tylko chyba musi byc w kolor, tak mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Heh nie dziwie Ci się, że nie możesz zdecydować. Ten z pakietu Nismo może słabo wyglądać bez reszty elementów. Auto z pierwszego zdjęcia nawet z niekompletnym pakietem wygląda genialnie. Wszystko się na to składa chyba (gleba, koła, dyfuzor ...) Pozdrawiam i wyboru z którego będziesz zadowolony życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 A faktycznie, dyfuzir tez RocketBunny ma. za***isty jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ten z nismo jest nawet fajny możesz o nim pomyśleć. Są też takie z carbonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 no to klamka zapadła będzie ducktail i dyfuzor oo takie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Daj na priv skad, jak i za ile dyfuzor bierzesz? Moze dwa zamowimy bedzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ciekawy ten dyfuzor. Jestem ciekaw jak z jakością będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 oba ebay.co.uk lotka z przesyłką 200Ł dyfuzor z przesyłka 300Ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Wklej linka, bo tam kilka wersji jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 jutro Ci wysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Oki, spoko, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi