alaniasty Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam szanowne grono Prosze o opinie i rade ponieważ mam kłopot ( muszę wymienić cewkę - chyba ) i chce sie zaopatrzyć w cewke ale nie wiem jaka jest róznica między tą normalna ( czyli cewka o jedneś średnicy - gróba ) a cewka tz. chudą ... Prosze o informację czy obie pasują do P11 z silnikiem 1,8 16v z 2000r. Jeśli obie pasuja to jaką najlepiej kupic..? Poniżej 2 fotki do porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukee84 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam szanowne grono Prosze o opinie i rade ponieważ mam kłopot ( muszę wymienić cewkę - chyba ) i chce sie zaopatrzyć w cewke ale nie wiem jaka jest róznica między tą normalna ( czyli cewka o jedneś średnicy - gróba ) a cewka tz. chudą ... Prosze o informację czy obie pasują do P11 z silnikiem 1,8 16v z 2000r. Jeśli obie pasuja to jaką najlepiej kupic..? Poniżej 2 fotki do porównania. 48126869_2_644x461_cewki-zaplonowe-nissan-primera-p11-18-16v-dodaj-zdjecia.jpg67169083_1_94x72_cewka-zaplonowa-nissan-primera-kombi-p11-warszawa.jpg witam, ja ostatnio wymieniałem (szczerze mówiąc przy zakupie sugerowałem się tylko opisem że pasuję do primery) i kupiłem tą grubą, wchodzi ciasno ale wchodzi, już na niej śmigam ze dwa miechy i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Było gdzieś na forum o tym! Teoretycznie do roku produkcji 2000.09 gruba, po roku 2000.10 chuda. Mówię teoretycznie bo to tylko wiedza katalogowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Obie będą działały sprawdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alaniasty Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 ok kubiłem grubą ...ale i tak okazalo sie ze to wtrysk ale zostanie na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.