Gość Sezar1 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam, noszę się z zamiarem wymiany przedniego zderzaka gdyż mój aktualny wygląda już żałośnie i teraz pytani znalazłem w całkiem dobrym stanie używany zderzak (280 pln) z tym że jest on z halogenami. Mój aktualny nie posiada takich gadżetó i stąd moje pytanie czy moge się spodziewać jakichś komplikacji podczas montażu? Czy będę w stanie podłączyć owe halogeny? Nissan Almera N15 1996 1.4 s Pozdrawiam, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 co do halogenów, jeśli nie miałeś w nim takiego bajeru, to żeby je mieć, bedziesz musiał instalacje pociągnąć. tutaj pisałem o podłączeniu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/92549-n15-%C5%9Bwiat%C5%82a-przeciwmgielne-przednie/ z tym że teraz bym wybrał przekaźnik impulsowy sterowany masą (-) mniej kabli potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.