35zdawid1 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Po polerce może zrobić się nalot ale mysle ze dopiero po kilku latach wtedy wystarczy tylko pasta tempo i dalej efekt lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Polerowanie wibracyjne jest chyba dość trwałą metodą, bardziej zastanawiam się nad trwałością malowania na złoto kolektora , który nagrzewa się do dużych temperatur. Do tej pory myślałem, żeby go spolerować - nawet dzwoniłem już do ludzi, którzy mieliby mi to ogarnąć , a dziś pomyślałem , że może lepiej wyglądałby złoty... Po polerce może zrobić się nalot ale mysle ze dopiero po kilku latach wtedy wystarczy tylko pasta tempo i dalej efekt lustraTo nie problem - mam za***iste pasty do polerki felg, które podobnie jak Dosia (czy coś tam) wypiorą wszystko prócz kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 no to jak farba wytrzyma to by w złoto szedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Też się ku temu skłaniam. Lakiernik jest teraz na urlopie, jak wróci to go spytam. Można pójść w złoto, a jak farba się zdupczy to zawsze można spolerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 albo podmalowac a te polerki aluminium to się tak nie błyszcą jak chrom w odbłyśniku w lampie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dostałem zaproszenie od firmy No Limit , by wystawić swojego Zetora na targach motoryzacyjnych w Expo Arenie w Ostródzie 29-30.08.2015. Wybiera się ktoś? Muszę do tego czasu ogarnąć drugi etap komory silnika. Trzeba działać Lakiernik umówiony na 17.08 a więc niedługo jedziemy z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Powodzonka a tak dla jaj można się wbrać Ps. 19.08 jest tor Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 19 pracuje niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Powodzonka a tak dla jaj można się wbrać Ps. 19.08 jest tor Poznań Jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-CEZAR- Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam kolegę z Ciechanowa Długo Cię szukałem, a raczej tematu o Twoim aucie Jeśli można wiedzieć to lakiernika masz gdzieś w okolicach ciecha? Pytam ponieważ też będę niedługo szukał jakiegoś malarza do swojego gruza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Elo Elo lakieruje u Zajkowskiego Poszło auto do malarza. Robi się 2 etap komory silnika. Do piątku mają skonczyc Zrobione baniaki, kolektor, przepustnica poszly na złoto, korki i przednie wzmocnienie na czerwono. Doszedł tez carbon na wzmocnienie przednie. Poprawiono tez niedociągnięcia z poprzedniego malowania. Musze jeszcze przed Auto Moto Arena maznac V6 3,5 na złoto ale to już w Olsztynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 ogólnie efekt fajny, tylko mi się strasznie gryzie czerwone na osłonie silnika ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Celem była czystość i ożywienie. Mi ten czerwony bardzo się podoba. Chyba żaden inny kolor nie pasowałoby do złotego. Jeszcze chętnie maznalbym kielichy ale trzeba by silnik wyjmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Czerwony jest ładny ale chyba matowy by lepiej wyglądał niż połysk choć teraz też fajnie cały projekt świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zetka już na hali w Ostródzie. Jutro o 10:00 start imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pięknie się prezentuje Łukaszu ! Teraz tylko mocy musisz doj**ać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Mam już pewne plany Jeszcze 3 fotki z targów znalezione w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jest Lans ! Kolorki agresywne ale przynajmniej nie wali nudą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dziś bardzo miły dzień w Ciechanowie. Kręciliśmy z chłopakami filmik promujący motoryzację w Ciechanowie pod patronatem władz miasta. Na razie wstępne materiały - premiera pewnie gdzieś za rok w kinie w Cnowie, bo jeszcze trzeba zebrać kupę materiału. A inna niespodzianka jaka mnie zastała to że wreszcie otworzyli obwodnicę miasta kawał pięknej dróżki Kilka zdjęć z wczorajszego planu zdjeciowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 ładne zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Świetny projekt. Wszyscy mówią, że czasy F&F minęły bezpowrotnie ale jak coś jest zrobione kompleksowo a zastosowane komponenty najwyższej jakości to jest aktualne w każdym czasie. Mogę się tylko domyślać ile czasu pochłonęły prace przy aucie. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jak dla mnie czasy F&F są wiecznie żywe, wiele osób się do tego nie przyznaje, ale prawda jest taka, że większość z nas (wszyscy???) jarali się tym filmem i czekali aż kolejne części wejdą do kin. Ja nie ukrywam, że zawsze byłem zwolennikiem F&F i w takim klimacie zawsze chciałem zrobić auto PS projekt faktycznie jest czasochłonny, ale to sama przyjemność. Auto to nieustanny plac budowy , a ja z tym projektem nie jestem jeszcze nawet w połowie wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 ładne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Daj no go trochę w dół bo koza straszna w zwłaszcza tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 No wizualnie to chętnie bym go obniżył, ale już na tym etapie nie mogę wjechać w wiele miejsc np. do garażu , bo przycieram dlatego założyłem wątek zawieszenia pneumatycznego na tym forum. Myślałem, że to będzie idealne rozwiązanie, choć dowiedziałem się, że nie jest zbyt polecane do szybkiej sportowej jazdy, bo jest duże ryzyko, że np. przy 200 walnie poduszka. Z kolei nie chce go na stałe obniżyć, bez możliwości regulacji z kabiny, bo nie będzie to w żaden sposób użytkowy wóz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi