Gość akira Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Moja Micra K-11 13 DOHC 93r jest moim pierwszym aucikiem i musze powiedzic ze uwielbiam moj samochodzik,zapewne wynika to z faktu ze jest pierwszym autkiem. Nie sprawia mi zadnych kłopotów, nic dodac nic ująć. I LOVE MICRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Cholera a ja zaczynam się zastanawiać moją pozytywną opinią dotyczącą mojej micry. Nie to, że jej nie lubie czy coś ale denerwuje mnie to, że ten samochód ma 5 lat, 34 tkm przebiegu a już w nim wymieniałem rozrząd, cylinderki w hamulcach i masę innych pierdół. Denerwują mnie pierdoły, takie najdrobniejsze szczegóły, które w moich oczach niszczą tą całość. Podsumowując tak czy siak i tak lubię ten samochód :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zibiii Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 W marcu kupiłem sobie micre k12 1.5 dci 48kw climatronic i jeszcze wszystkie inne bajery przebieg 16tyś :smile: lekka stłuczka w dobrej cenie właśnie rozciekła się w niej pompa wodna i trochę sie wkurzyłem :!: :!: :!: mam jeszcze corollę 2.0 diselka z 96r --w niej pompa padła po 240 tyś (mała różnica) i nic innego w niej nie "grzebałem" pocieszam się tylko że w tym nissanie jest włożony francuski złom z reno i przez to padła przez takie zagrywki ze strony nissana tracę zaufanie do tego sptrzętu ------ --------ALE POJEŻDZIMY TO ZOBACZYMY---------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jestem zadowolony w 100% z micry. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, nie wychodzi rdza, chocią ma podeszły wiek '94. Nie ma skłonności przyciagania do siebie Policji, wiec chyba nie ma na co narzekać, jedzie nie psuje sie, wszystko na swoim miejscu, oby wiecej takich samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jednak co nissan to nissan ponad 170tyś najechane i amorki z przodu oryginalne jeszcze nie wymieniane nigdy sprawnosc ponad 50% ... właściciele fiatów niech zazdroszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cig13 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 A ja na temat swojego auta powiem tak: Znam go całe jego 7letnie życie Przyjazny i bardzo dobry wozik MIEJSKI poza miastem jego małe rozmiary i silnik o pojemności 4 szklanek nie da rady, mimo tego że daje z siebie wszystko, zasilany LPG je za dwóch (ale to już było w innym poscie) poleciał nawet 150km/h (z GPS) na zegarze już było ponad 160kmh Zawiódł mego ojca raz... Rozpadło się coś przy zapłonie (nie pamiętam co...) ale to była zupełna niespodziewajka i to jest jedyny minus tego auta do tej pory. Dzielny Gryzoń daje radę w mieście i na trasie - jak tu nie być z niego niezadowolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 niechciałbym się powtarzać ale neisetey też musze napisać żę jestem zadowolony ze swoje k10 ma takiego kopa że hej a nie dawno zalożyłem LPG i o dziwo zapiernicza troche lepiej i taniej pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja ze swojej jestem bardzo zadowolony. Jest to wspaniałe autko, a do tego zwrotne, oszczędne i w miarę bezawaryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja posiadam Mikre K12, wersja Tekna, bezkluczykowa. Ogolnie jestem zadowolona, lecz zacina mi sie sie czasem stacyjka, i z tego co wiem, to w kazdych K12 jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Jak tu nie być zadowolonym własnie byłem na hamowni i ... pomiary wyszły elegancko Mimo upływu lat ma Moc Max 76 KM Max moment 104. Autko fabryczne bez żadnych zmian i engrencji w silnik. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 a jak tu mozna nie byc zadowolonym z Micry, swietne, male niepozorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boratka Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 A ja kupiłam K11 (mój pierwszy samochód) dwa tygodnie temu, w piątek wreszcie zarejestrowałam (bo sprowadzony), przez weekend się nacieszyłam a dziś rano nie odpalił. Zła jestem, bo polubiłam ją na wyrost. :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl_21 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 k-10 RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZ niepozorne male 1.2 SUPER S Topic ladnydach a malo kto sie spodziewal takiego wchodzenia na wysokie obroty... to mozna dobrze wykorzystac na drodze :twisted: najlepsza MICRA to K-10 SUPER S 1.2 Litra i BASTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 micra jest super 10/10 ... idealna do miasta wszedzie wjedzie duzo nie pali a i na starcie niektorych zadziwic mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam ! Ja mam chyba najstarszy model Micry -o poj 1,0 z 1986 r. i powiem szczerze że zachwycona nią nie jestem . Jest to mój drugi samochód po maluchu . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl_21 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam ! Ja mam chyba najstarszy model Micry -o poj 1,0 z 1986 r. i powiem szczerze że zachwycona nią nie jestem . Jest to mój drugi samochód po maluchu . Pozdrawiam. nio wlasnie 1,0 bez spojlerkow pewnie nie mozna sie zabardzo zachwycac ale musisz kolege jakiegos fajnie poprosic zeby Ci ja zrobil bo pewnie nie chodzi ideal zreszta dziewczyna grzebiaca przy silniku... to jak facet przy makijazu ja mam calkiem ladna wersje jeszcze z otwieranym daszkiem:) a skad jestes :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 heja bazyl,;'] moglbys pokazac fotke twojego auta od przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marynia.k Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Jestem bardzo zadowolona z mojej micrusi, chociaż to dopiero moje pierwsze autko, ale nie zamieniłabym jej na inny samochód <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl_21 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 heja bazyl,;'] moglbys pokazac fotke twojego auta od przodu? pewnie http://www.polskajazda.pl/index.php?a=cars...mp;opcja=detail proszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 po prostu idzie jak przecinak nie spodziewałem sie że 1,0 tak chodzi jak wściekła :diabel: (aż strach dac mamie bo to w końcu jej będzie) :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Wczoraj 13 XII 2006 minęło równo 2 miesiące od zakupu JUŻ JĄ UWIELBIAM . Raz zapaliła się CHECK ENGINE - po wizycie na "komputerze" i sprawdzeniu błędów okazało się że zbyt uboga mieszanka - nie znalazł przyczyny . Gość skasował błąd i od tej pory OK!! Przegląd przeszła też wczoraj - tylko regulacja prawego reflektora. To moje 6 autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzychu_205 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja posiadam swoja micre od2003r i jestem z niej bardzo zadowolony, mało pali jak na taki samochodzik(6,5l/100km) , jest bardzo zwinna w mieście i w parkowaniu, na szczeście na razie zadnych powaznych naprwa odpukac nie było i żeby tak zostalo :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeNkA Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam serdecznie. Jeżdżę swoją Micrą K11 od 3 dni i jest to moje 5 autko. Wszystko byłoby dobrze i byłabym z niej pewnie nawet baaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona gdyby nie drobne "ale". Po przejechaniu nią 500 km szlag trafił sprzęgło, a że jest to skrzynia CVT, czeka mnie dość spory wydatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja z mojej K-10 jestem mimo upływających kilometrów coraz bardziej zadowolony. Ostatnio moje maleństwo wytrzymało wyprawę do Niemiec (łącznie ponad 1500 km.) Jadąc w trzy osoby + bagaż przy prędkości podróżnej 110-120 km/h spaliła mi średnio gazu trochę ponad 7l/100km. Nawet udało mi się na niemieckiej autostradzie z takim obciążeniem raz zamknąć budzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodzu101 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 mam k10 i jestem z niej zadowolony pomimo upływu lat i pomomo tego ze musze teraz troche w silniku dłubać.SUPER AUTKO. Nissan Micra k10 RULEZ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi