Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nissan Pathfinder rynek wtórny

DooR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

moim zdaniem to są normalne przebiegi ja mam 2005 w 2006 rejestrowany taki jak w linku kolor 211 tys tyle ze w automacie i skóra bez nawigacji kupiony w salonie chesz?

Koleżanko jego kolor to jeden z atutów. Ja mam taki sam, też golas nawet gorzej bo nie mam temperatury na zewnątrz, ale to nic. Jeździ się super, wyróżnia się z tłumu czarnuchów i srebrnych. Kolor możesz bardziej identyfikować z oliwkowym, militarnym. Generalnie podoba się ludziom. A jak kiedyś przejedziesz się przez las (zwłaszcza zimą) i natkniesz na nielegalny pozysk drewna to dopiero zobaczysz jaki ubaw.Z racji regionu w jakim działam mylony też jestem ze strażą graniczną zwłaszcza przez turystów ze wschodu.

Ja ci dam czarnucha :D A tak nawiasem. Z racji kiepskich lakierów (wodnych) w Pathfinderze mój został już zakwalifikowany do całkowitego oklejenia folią. Na czarnym widać wszystkie rysy zadrapania które pojawiają się byle kiedy.

Oliwkowy też jest cienki jak skrzydło motyla - taka już chyba "uroda" nissana. Ja i tak go nie oszczędzam po prostu jadę gdzie muszę i już, oczywiście bez przesady w tarninę się nie wpycham. Gdybym miał oklejać to na matowo - bardzo mi się matowe podobają. Z drugiej strony trochę szkoda mi kasy, póki oryginalny lakier trzyma to ok. mi nie przeszkadza że porysowany a o odsprzedaży dalej wogóle nie myślę.

Witam, nie było mnie tu tydzien z racji braku PC path który stoi w Oleśnie o którym pisałem okazuje się że jest na olx i na olx ma niemieckie blachy(normalnie takie jak niemcy smigaja po swojej ojczyźnie) natomiast fizycznie ma założone eksportówki a więc wynika z tego że jeździł nim Niemiec mieszkający w Polsce(jakich wiele w Opolskim) wiec lekki przekręt z tym importem. Przebieg 164 bodaj automat i chrom felgi(fuj). Ja również noszę się z zamiarem sprzedaży patha jednak mam mieszane uczucia, z jednej strony szkoda mi że path stoi cały tydzień i smigam tylko w weekendy szkoda kasy na oplaty i nieuchronny spadek wartości, a z 2 strony nie widzę dla siebie innego auta, cieżko będę miał znaleźć coś tańszego równie fajnego jak path z oszczędnym silnikiem. Mój to 2005r(2 polowa roku) 150tkm od 50tkm w moich rękach pochodzi z Czech - historię auta można poczytać w innych moich postach.

Mateuszz malowałeś tylną klapę? zderzak też? bo na zdjęciu z boku zdaje sie być ciemniejszy chociaż być może to inny cień na plastiku i blasze. jak zainteresowanie bo u mnie słabiutkie

nie chciałem . masz bardzo mały przebieg jak na ten rok od nowosci masz? ja mam chyba full opcje bez nawigacji

kupiłem go od kolegi ze 100tys przebiegu, on kupił tego patha w Czechach od kobitki co sklep miała po strzale w sarnę licznik wtedy stał na 80tys(około) opisywałem już to, książka ostatni wpis bodajże 70tys kolega rok pojeździł na czeskich blachach i po roku odkupiłem Patha od niego, a ja jestem kierowcą ciężarówki i w tygodniu mnie niema więc Pathfinder stoi przez dwa i pół roku zrobiłem te 50tys km (wydaje mi się że i tak sporo pomimo że auto w tygodniu stoi)

• 3 tygodnie później...

Witam, nie było mnie tu bardzo długo z różnych powodów, głownie z powodu zwykłych spraw, przez które czas biegnie bardzo szybko i na mało co starcza. Zajmowałam się też KUPOWANIEM SAMOCHODU, który wreszcie KUPIŁAM! I MAM!

jest dużo lepszy niż oczekiwałam, to znaczy znacznie ponad oczekiwania.

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM za pomoc, linki i życzliwość dla nowicjusza (-szki).

będę Wam dalej zawracać głowę w związku z tym tematem, ale już chyba na nowych postach.

Auto jest super.

To jest to.

Jeszcze raz gratuluję wspaniałego wyboru. Witamy w gronie :D Pathciarzy hehe.

Edytowane przez sq9mcs

Gratuluję DooRo zakupu i dużo szczęśliwych km - path to jest to....hm, jednak super jak dziewczyny prowadzą patki ;)

Zaglądaj na forum są tu pomocne dusze i ciekawe porady - pozdro.