colins Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Ładna maszyna. Mój ma już parę miesięcy, a ciągle wsiadam do niego z przyjemnością. Szkoda tylko, że Nissan nie przełamał tej wszechobecnej czerni we wnętrzu jaśniejszymi wstawkami (np.dwukolorową tapicerką). Owszem, tak jak teraz jest elegancko, ale jak dla mnie, to tak za bardzo po niemiecku. Poprawność do bólu. Jednak gdy popatrzę na obecnie wypuszczane nowe modele konkurencji, to QQ nadal się wyróżnia. Weźmy np.pod uwagę nową Suzuki Vitarę. Z zewnątrz całkiem, całkiem, natomiast wewnątrz jakaś taka bida z jedynym ciekawym akcentem w postaci analogowego zegarka po środku. Gratuluję wyboru. A po odbiorze podziel się wrażeniami z jazdy ze skrzynią CVT. Edytowane 14 Marca 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Mając na uwadze ostatnie zimy zapodalem oponki całoroczne i to był strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Widzę wersja taka jak u mnie, i X-Tronic - bardzo fajnie się tym jeździ, więc wybór jak najbardziej ok. Ta listwa na dolnym grillu to dodatkowo czy już może zaczęli to w Teknie montować jako standard? Gdzieś wyżej pisałem że wrzucę foto na moich czarnych 16" - ale już doczekać się nie mogę 19" Edytowane 14 Marca 2015 przez borek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Też piknie. Czarno-biały QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 O nie.Nie wmówisz mi że czarne jest czarne,a białe jest białe.Wyraźnie widzę że jest biało czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Nieźle. Za same felgi. Ja za 16'' z czujnikami ciśnienia i zimówkami Kleber zapłaciłem w salonie równe 4 tys.zł (co i tak wydaje mi się wysoką kwotą). A tu za same alusy powyżej 5 tysiaków. Dobrze, że mam takie "entekowe" 18'', że tak powiem, w standardzie. Panowie, ja własnie sprawdziłem i my płaciliśmy 2850 zł z przełożeniem + 600 zł za czujniki czyli 3450zł, opony to Fulda Kristall Control HP, więc dziwią mnie te wasze kwoty Edytowane 14 Marca 2015 przez borek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Inny sklep, inne ceny. Ja ostatnio flaszkę kupowałem za 18 zł, a ta sama flaszka w innym 22 zł. Więc nie dziwią mnie te kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ta listwa na dolnym grillu to dodatkowo czy już może zaczęli to w Teknie montować jako standard? Dodatkowo dostałem, oprócz tej listwy dostałem autoalarm "Cobra", dywaniki welurowe i gumowe oryginalne z napisem "Qashqai" i super śruby zabezpieczające koła przed kradzieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) klepa Ty już nic więcej nie mów bo Gregson tyle na oddział Yamy się żalił ... Gości to oni widać szanują a ... Yama jest firmą bydgoską to może Toruniaków starym zwyczajem ...(" pała..ją odwieczną miłością" ) Edytowane 14 Marca 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dambam Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 i gumowe oryginalne z napisem "Qashqai" Zareklamowałem w Japan Motors brak oryginalnych dywaników przy odbiorze ( pomimo zapisanego nr. katalogowego w zamówieniu ). Po 2 tyg. wymieniono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Panowie, ja własnie sprawdziłem i my płaciliśmy 2850 zł z przełożeniem + 600 zł za czujniki czyli 3450zł, opony to Fulda Kristall Control HP, więc dziwią mnie te wasze kwoty Borek, ale ja pisalem o orygialnych alusach Nissana 18" - i tu cena jest powyzej 5k w serwisie, i to jest cena za same felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A60 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam pod przerwie, Finalizuję zakup kolejnego (po kasacji poprzedniego) QQ, także w wersji 4x4 Tekna. Niestety brakuje w nim dna bagażnika - tych dzielonych dwóch elementów. Nie mogę ich nigdzie znaleźć, a w ASO kosztują 2100. . Chyba ich totalnie pogięło !!!!. Czy ktoś z Was słyszał o tym wyposażeniu z jakiegoś rozbitka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam pod przerwie, Finalizuję zakup kolejnego (po kasacji poprzedniego) QQ, także w wersji 4x4 Tekna. Niestety brakuje w nim dna bagażnika - tych dzielonych dwóch elementów. Nie mogę ich nigdzie znaleźć, a w ASO kosztują 2100. . Chyba ich totalnie pogięło !!!!. Czy ktoś z Was słyszał o tym wyposażeniu z jakiegoś rozbitka ? To w nowej wersji nie ma juz dzielonego bagaznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A60 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 To w nowej wersji nie ma juz dzielonego bagaznika? Nie kupuję samochód używany (półroczny) i poprzedni właściciel gdzieś te elementy zgubił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkot1971 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 To ja też pokażę moje weekendowe wypociny... Zamontowałem pampersa, listwę zderzaka i osłonę chłodnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jak robiles oslone chlodnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja montuje jutro... +10KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkot1971 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jak robiles oslone chlodnicy? Kto inny jest autorem i pomysłodawcą. Pomysł znalazłem na forum. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/95594-j11-os%C5%82ona-ch%C5%82odnic/ Ja montuje jutro... +10KM J11_nakl.jpg Gdzie to kupiłeś i za ile? Bardzo jestem zainteresowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Gdzie to kupiłeś i za ile? Bardzo jestem zainteresowany . Zapytaj u swojego dealera Nissana. QASHQAI_ACC_BROCH_PL.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkot1971 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Zapytaj u swojego dealera Nissana. QASHQAI_ACC_BROCH_PL.pdf Podaj proszę nr fabryczny bo nie mogę odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 KE460-4E111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Prawie trafiłeś KE460-4E011 KE460-4E111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Taki numer jest w katalogu który dałeś do automatu manual rzeczywiście ....011 (17) Sportowe nakładki na pedały (skrz. automat - AT) KE460-4E111 (18) Sportowe nakładki na pedały (skrz. manual) KE460-4E011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Cos mi sie przypomnialo. Po wymianie felg 17" na n-tec 18"- malzonka krotko podsumowala -Eeee tam, tamte bardziej mi sie podobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 To i tak Twoja chociaż zauważyła zmianę. Bo znając moją, to nawet uwagi nie zwróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi