Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[J11] Akcesoria do Qashqai

Makrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ładna maszyna. :spoko:

Mój ma już parę miesięcy, a ciągle wsiadam do niego z przyjemnością. Szkoda tylko, że Nissan nie przełamał tej wszechobecnej czerni we wnętrzu jaśniejszymi wstawkami (np.dwukolorową tapicerką). Owszem, tak jak teraz jest elegancko, ale jak dla mnie, to tak za bardzo po niemiecku. Poprawność do bólu. 

Jednak gdy popatrzę na obecnie wypuszczane nowe modele konkurencji, to QQ nadal się wyróżnia. Weźmy np.pod uwagę nową Suzuki Vitarę. Z zewnątrz całkiem, całkiem, natomiast wewnątrz jakaś taka bida z jedynym ciekawym akcentem w postaci analogowego zegarka po środku.

Gratuluję wyboru. A po odbiorze podziel się wrażeniami z jazdy ze skrzynią CVT. :wave:

Edytowane przez colins

Widzę wersja taka jak u mnie, i X-Tronic - bardzo fajnie się tym jeździ, więc wybór jak najbardziej ok. Ta listwa na dolnym grillu to dodatkowo czy już może zaczęli to w Teknie montować jako standard?

Gdzieś wyżej pisałem że wrzucę foto na moich czarnych 16" - ale już doczekać się nie mogę 19" :D

post-90021-0-44027600-1426336751_thumb.jpg

post-90021-0-24948500-1426336760_thumb.jpg

Edytowane przez borek

O nie.Nie wmówisz mi że czarne jest czarne,a białe jest białe.Wyraźnie widzę że jest biało czarny. ;)

Nieźle. Za same felgi. :wow:

Ja za 16'' z czujnikami ciśnienia i zimówkami Kleber zapłaciłem w salonie równe 4 tys.zł (co i tak wydaje mi się wysoką kwotą).

A tu za same alusy powyżej 5 tysiaków. :blink:

Dobrze, że mam takie "entekowe" 18'', że tak powiem, w standardzie.

Panowie, ja własnie sprawdziłem i my płaciliśmy 2850 zł z przełożeniem + 600 zł za czujniki czyli 3450zł, opony to Fulda Kristall Control HP, więc dziwią mnie te wasze kwoty  :rolleyes2:

Edytowane przez borek

Inny sklep, inne ceny. Ja ostatnio flaszkę kupowałem za 18 zł, a ta sama flaszka w innym 22 zł. Więc nie dziwią mnie te kwoty. :devil:

Ta listwa na dolnym grillu to dodatkowo czy już może zaczęli to w Teknie montować jako standard?

Dodatkowo dostałem, oprócz tej listwy dostałem autoalarm "Cobra", dywaniki welurowe i gumowe oryginalne z napisem "Qashqai" i super śruby zabezpieczające koła przed kradzieżą :thumbsup:

klepa

Ty już nic więcej nie mów bo Gregson tyle na oddział Yamy się żalił ...:(

Gości to oni widać szanują a ...

Yama jest firmą bydgoską to może Toruniaków starym zwyczajem  ;) ...(" pała..ją odwieczną miłością" )  :10_9_206:

Edytowane przez nowy 2011

i gumowe oryginalne z napisem "Qashqai"

Zareklamowałem w Japan Motors brak oryginalnych dywaników przy odbiorze ( pomimo zapisanego nr. katalogowego w zamówieniu ). Po 2 tyg. wymieniono...

Panowie, ja własnie sprawdziłem i my płaciliśmy 2850 zł z przełożeniem + 600 zł za czujniki czyli 3450zł, opony to Fulda Kristall Control HP, więc dziwią mnie te wasze kwoty  :rolleyes2:

Borek, ale ja pisalem o orygialnych alusach Nissana 18" - i tu cena jest powyzej 5k w serwisie, i to jest cena za same felgi.

Witam pod przerwie,

Finalizuję zakup kolejnego (po kasacji poprzedniego) QQ, także w wersji 4x4 Tekna. Niestety brakuje w nim dna bagażnika - tych dzielonych dwóch elementów. Nie mogę ich nigdzie znaleźć, a w ASO kosztują 2100. :devil: . Chyba ich totalnie pogięło !!!!. Czy ktoś z Was słyszał o tym wyposażeniu z jakiegoś rozbitka ?

Witam pod przerwie,

Finalizuję zakup kolejnego (po kasacji poprzedniego) QQ, także w wersji 4x4 Tekna. Niestety brakuje w nim dna bagażnika - tych dzielonych dwóch elementów. Nie mogę ich nigdzie znaleźć, a w ASO kosztują 2100. :devil: . Chyba ich totalnie pogięło !!!!. Czy ktoś z Was słyszał o tym wyposażeniu z jakiegoś rozbitka ?

To w nowej wersji nie ma juz dzielonego bagaznika?

To w nowej wersji nie ma juz dzielonego bagaznika?

Nie kupuję samochód używany (półroczny) i poprzedni właściciel gdzieś te elementy zgubił.

To ja też pokażę moje weekendowe wypociny... Zamontowałem pampersa, listwę zderzaka i osłonę chłodnicy

post-36891-0-56913900-1426349633_thumb.jpg

post-36891-0-20297700-1426349696_thumb.jpg

post-36891-0-63144800-1426349766_thumb.jpg

• Upvote 1

Jak robiles oslone chlodnicy?

Kto inny jest autorem i pomysłodawcą. Pomysł znalazłem na forum.

http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/95594-j11-os%C5%82ona-ch%C5%82odnic/

Ja montuje jutro... +10KM :D

attachicon.gifJ11_nakl.jpg

Gdzie to kupiłeś i za ile? Bardzo jestem zainteresowany . 

Taki numer jest w katalogu który dałeś

do automatu

manual  rzeczywiście ....011

(17) Sportowe nakładki na pedały (skrz. automat - AT) KE460-4E111 (18) Sportowe nakładki na pedały (skrz. manual) KE460-4E011

Cos mi sie przypomnialo.

Po wymianie felg 17" na n-tec 18"- malzonka krotko podsumowala -Eeee tam, tamte bardziej mi sie podobaly :devil: