bartekzuczek Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam wszystkich. Mam prośbę do forumowiczów z Łodzi. Czy byłby ktoś tak uprzejmy i mógłby obejrzeć samochodzik z tego ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/nissan-primera-p11lift-2-0-benzyna-2001rok-bogata-wersja-CID5-ID77f5F.html#0f7e63cec5Mam do Łodzi trochę daleko i zanim pojadę chciałbym aby ktoś przede mną go obejrzał i powiedział czy w ogóle warto zawracać sobie głowę tym samochodem. Cena tego auta jest bardzo niska więc mnie to zastanawia czy z nią wszystko ok. Oczywiście odwdzięczę się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvester007 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Z treści zamieszczonego ogłoszenia wynika,że auto ma xenony. Na zdjęciach nie widac spryskiwaczy, a fabrycznie powinny być na 100 procent,więc chyba są zwykłe soczewki H7. Auto nie posiada plastikowych nakładek - osłon na progach, w kolorze nadwozia co chyba w ostatnim roku produkcji P-11.144 było normą. Brak alufelg nie sugeruje bogatej wersji wyposażenia. Przy skórze byłyby napewno w oryginalnym wyposażeniu. Ja sprowadziłem taka wersję z Belgii i były . Chyba coś właściciel pokombinował. Kołpaki tez takie przypadkowe z prawej strony. Proponuję wrzucić w google podany numer telefonu sprzedającego i zobaczyć czy nie wyjdzie przy innych ogłoszeniach , jeżeli tak to handlarz. Pozdrawiam - Sylvester. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam wszystkich. Mam prośbę do forumowiczów z Łodzi. Czy byłby ktoś tak uprzejmy i mógłby obejrzeć samochodzik z tego ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/nissan-primera-p11lift-2-0-benzyna-2001rok-bogata-wersja-CID5-ID77f5F.html#0f7e63cec5 Mam do Łodzi trochę daleko i zanim pojadę chciałbym aby ktoś przede mną go obejrzał i powiedział czy w ogóle warto zawracać sobie głowę tym samochodem. Cena tego auta jest bardzo niska więc mnie to zastanawia czy z nią wszystko ok. Oczywiście odwdzięczę się Pozdrawiam Daj sobie z nim spokuj. On skupuje wraki lub takie, którzy inni nie mogą sprzedać. Z resztą tak jak napisał kolega wyżej - jak wpiszesz w google nr. tel. to wyjdzie Ci że to AutoSkup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzuczek Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Rzeczywiście gość to handlarz. Nie chce mi się wierzyć, ze samochód z takim wyposażeniem i i dość niskim przebiegiem jest za takie śmieszne pieniądze. Odpuszczam sobie to auto. Dziękuję za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Hej Jak masz checi możesz jechać ze mną do Holandii Mam znajomego który jest eksporterem aut i ma zarówno P11 jak i P12 w dobrych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzuczek Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Najbardziej bym chciał coś z zagranicy ale brak czasu aby z kimś pojechać. Na razie będę szukał w Polsce. Ale dzięki za propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Z treści zamieszczonego ogłoszenia wynika,że auto ma xenony. Na zdjęciach nie widac spryskiwaczy, a fabrycznie powinny być na 100 procent,więc chyba są zwykłe soczewki H7. Auto nie posiada plastikowych nakładek - osłon na progach, w kolorze nadwozia co chyba w ostatnim roku produkcji P-11.144 było normą. Brak alufelg nie sugeruje bogatej wersji wyposażenia. Przy skórze byłyby napewno w oryginalnym wyposażeniu. Ja sprowadziłem taka wersję z Belgii i były . Chyba coś właściciel pokombinował. Kołpaki tez takie przypadkowe z prawej strony. Proponuję wrzucić w google podany numer telefonu sprzedającego i zobaczyć czy nie wyjdzie przy innych ogłoszeniach , jeżeli tak to handlarz. Pozdrawiam - Sylvester. Rzeczywiście gość to handlarz. Nie chce mi się wierzyć, ze samochód z takim wyposażeniem i i dość niskim przebiegiem jest za takie śmieszne pieniądze. Odpuszczam sobie to auto. Dziękuję za pomoc:) Jakoś po naszych wczorajszych wpisach, to dzisiaj godz.8:15 nie widzę już tej oferty. Czyżby handlarz również czytał to forum? A może u mnie nie chce ta oferta wyskoczyć.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olokogz Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ogloszenie znowu jest, chyba ze to nie to: http://olx.pl/oferta/nissan-primera-p11lift-2001rok-bogata-wersja-mozliwa-zamiana-CID5-ID77LZx.html#2c24bd98cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Tak, to jest to samo ogłoszenie. Może uaktualnione, a tamto straciło ważność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzuczek Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Cena trochę zmieniona ale reszta to to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 widziałeś tą sztukę.. http://olx.pl/oferta/nissan-primera-p11-sport-lift-2-0-xenon-climatronic-lpg-CID5-ID75K2d.html#3f1a7e32cf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzuczek Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 widziałeś tą sztukę.. http://olx.pl/oferta/nissan-primera-p11-sport-lift-2-0-xenon-climatronic-lpg-CID5-ID75K2d.html#3f1a7e32cf Widziałem. Trochę dużo w nim do zrobienia. Poza tym szukam auta bez gazu. Instalację chcę sobie założyć po zakupie... Ale ogólnie fajny samochodzik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 dużo do zrobienia w niej? no nie wiem, osobiście widziałem gorsze w wyższej cenie, a i zachwalane przez sprzedawcę były także jak tu jest tak jak w opisie to wg mnie ciekawa oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 nie wiem czemu ale mnie jakoś nie przekonuje to ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falbinho4 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Do zrobienia pierdoły ale czasochłonne . Ekonomiczne?! HAHA 12,25L/ 100km w trasie to wspołczuje co w miescie sie dzieje.... Albo gaz to wyregulowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi