colins Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ale nie mamy przecież nic przeciwko żeby podawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Z ta przestrzenia akurat nie ma problemu, mozna smialo zasiadac z DDD . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) ... ja to jestem wzrokowcem więc jedynie optycznie na podstawie zdjęć mógłbym ewentualnie odpowiedzieć . To co - zachęcamy do konsultacji ...? Edytowane 9 Października 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ja tam organoleptycznie przez dotyk , jak nie obmacam to nie uwierzę , na drugie mam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 ...ale pewne walory estetyczne też muszą być , "ucho" to takie 75C większe zbędne , kręgosłup nadwyręża i w ogóle mało poręczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Oby te walory nie były przesadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Od razu widać, że przed wystrzałem poduszki na twarzy wymalowało się duże zdziwienie połączone z tzw. rybką :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ale rybka wytrenowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nareszcie!!!! Mój QQ jest już u dealera, przechodzi przegląd przed wydaniem, montują mu alarm. Jutro dokumenty do ręki i mogę rejestrować autko. Instrukcja przeczytana 2 razy (przy zawieraniu umowy jakieś 2 miesiące temu nieopatrznie mi ją wydali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Pochwal się po odbiorze. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Hej, mój metaliczna czerwień naj też już jest u dilera. dzisiaj podpisanie umowy leasingowej, wpłata 45% wpisowego a w piątek odbiór samochodu. A mnie nie wydali wcześniej instrukcji obsługi do QQ no ale byłem u dilera w Krakowie u którego nie kupuję samochodu bo odbiór w Chorzowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wydanie instrukcji odbyło się z pełną biurokracją - wręczono mi check-listę jak przy odbiorze auta i kazano podpisać odbiór instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Hej, mój metaliczna czerwień naj też już jest u dilera. dzisiaj podpisanie umowy leasingowej, wpłata 45% wpisowego a w piątek odbiór samochodu. A mnie nie wydali wcześniej instrukcji obsługi do QQ no ale byłem u dilera w Krakowie u którego nie kupuję samochodu bo odbiór w Chorzowie. Niech bedzie to piekny dzien , sprawdz stan lakieru, czesto nowe auta sa juz porysowane np. na progach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Gandalf, napisz, jak sprawia się ten silnik i jakąś relację z odbioru pojazdu od dealera byśmy poczytali . Ja na tę samą wersję z tym silnikiem w sumie poczekam 3 m-ce. Też tyle czekałeś? Edytowane 12 Października 2015 przez seb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Autko zamówiłem 24 lipca z terminem odbioru na 20 października. Na początku mówili żeby się przygotować do odbioru pod koniec września a potem już się nie odzywali. Papierów do rejestracji dzisiaj nie dostałem - podobno Urząd Celny ma problemy z potwierdzaniem opłaty akcyzy jak przeszli na nowe oprogramowanie. Szykują na jutro. Mam nadzieję, że do końca tygodnia uda mi się odebrać mojego QQ. Pewnie, że napiszę relację z odbioru ale opinię o silniku napiszę za jakiś czas - jak go trochę poznam. Niestety mój dealer w Opolu olał mnie całkowicie. Moje autko trafiło do Opola 8 dni temu a do dzisiaj nie byli w stanie przygotować papierów tłumacząc się brakiem potwierdzenia akcyzy przez Urząd Celny. Papiery są w stanie przygotować na jutro i też nie wiadomo czy to pewne, co nie daje mi gwarancji na rejestrację auta w piątek przed weekendem a przede wszystkim zawarcia umowy OC. W przyszłym tygodniu wyjeżdżam w delegację (przekładana z powodu zwodzenia mnie przez dealera od tygodnia), zatem odbiór autka dopiero po 26 października..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VistulaPL Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Wczoraj dealer zadzwonił, że autko już jest w salonie Dość szybko, bo pierwotnie miał być 2 listopada, potem skróciło się do 18-24 października, a teraz już jest Jutro podpisuję umowę z leasingiem. Mam nadzieję, że w miarę sprawnie pójdą wszystkie procedury, rejestracja itd. i już za tydzień/dwa będę jeździł nowiutkim QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Termin odbioru auta ok.trzy miesiące jest dla mnie niezrozumiały.Ja kupując auto wpadłem przypadkiem do Nissana, patrzę stoi ładny czarny Note,cena mi pasuje,dwa dni kompletuję gotówkę i walę po auto.A terminy to mi się kojarzą z czasem gdy kupowałem Fiata 126p,30-lat temu. Swoją drogą dzwoniłem dzisiaj do salonu Mitsubishi we Wrocławiu,gdzie jest kilka ASX do natychmiastowego odbioru,i bez urazy,auto moim zdaniem dużo lepsze i pewnie tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja urazy żywił nie będę, a i QQ skrytykować potrafię. Czasem nawet w nadmiarze. Ale pisanie o schodzącym powoli z rynku Mitsubishi ASX jako lepszym od QQ jest chyba jedynie prowokacją z Twojej strony szanowny Porterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 No cóż Note 1,4 też był schodzący,i właśnie dlatego uznałem jego wyższość nad wchodzącym nowym modelem 1,2 z trzema cylindeami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 ASX?hehe...Porter,żarty sobie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 że o dodatkowej, zbędnej porcji elektroniki nie wspomnę /Start-Stop,czy czujniki w kołach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Ale nie kupisz już nowego auta bez czujników. Wymóg UE. ASX rzeczywiście jest tańszy od QQ, ale w tej chwili to chyba jego jedyny atut. No jeszcze niezawodnością może się szczycić, lepszą chyba od QQ (za to serwisy Nissana są tańsze ). Jednak jedyny dostępny, benzynowy silnik 1.6 jest za słaby do tego auta, a wnętrze ASX też już nieco trąci myszką. W przyszłym roku najprawdopodobniej wyjdzie jego następca i jeśli przypominał będzie wizualizacje obecnie dostępne w necie, to bez dwóch zdań podbije rynek. Do tego czasu wybieram QQ - mimo jego ułomności. Edytowane 14 Października 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Porter,ASX schodzący jak to określiłeś,odrzucił mnie momentalnie.Zero jakiegoś polotu ,wykończenie lepiej nie dyskutować,plastiki słabe i wyposażenie słabsze za wyższą od Qashqai'a cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Widzę,że prowaokacja ruszyła. ASX-em nie jechałem osobiście,narazie nie myślę o zmianie auta. Ale priorytetem w przyszłości będzie dobry wolnossący silnik benzynowy i skrzynia 6-biegowa. Wychodzi na Mazdę. A co do ASX,zewnętrznie sprawia wrażenie bardziej godnego zaufania od QQ. Ale oczywiście każdy może mieć inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi