Gość Andrzej G Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ja wczoraj odebrałem swojego QQ z salonu Wszystko poszło bezproblemowo, teraz tylko lać PB i jeździć. Zapomniałem tylko zapytać czy zrobili mi tę akcję z nadkolem. To tankuj brykę i się ciesz. Nie zaglądaj tutaj do działów związanych z QQ, bo Cię koledzy od QQłek wpędzą w stres swoimi doświadczeniami i przepowiedniami. Samych radości i satysfakcji z zakupu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A tam od razu stres, uczulenia tylko się nabawi :-) Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luis Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 To tankuj brykę i się ciesz. Nie zaglądaj tutaj do działów związanych z QQ, bo Cię koledzy od QQłek wpędzą w stres swoimi doświadczeniami i przepowiedniami. Samych radości i satysfakcji z zakupu życzę No coś w tym jest forumowym narzekaliźmie, ale ja nie taki bardzo przejmujący Co do tankowania to dziś nawet chciałem ale nie dało rady, bo ta geniajnie wymyślona klapka od wlewu mi przymarzła. Nie pomogło nawet, że ją oklepałem po pysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 No coś w tym jest forumowym narzekaliźmie, ale ja nie taki bardzo przejmujący Co do tankowania to dziś nawet chciałem ale nie dało rady, bo ta geniajnie wymyślona klapka od wlewu mi przymarzła. Nie pomogło nawet, że ją oklepałem po pysku. Collins dawał kiedyś radę, aby podgrzać zapalniczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Tylko tak sobie teraz myślę, że rada miała sens w przypadku wehikułów z zeszłego wieku. Bo zrobione były z pancerblachy więc zamarzniętą klapę paliwa można było podgrzać zapalniczką bezkarnie. Natomiast w dzisiejszych plastikowych wydmuszkach porada mogłaby spowodować więcej szkód niż pożytku. I wcale nie z powodu wybuchu benzyny (bo przecież zimą słabo paruje), tylko z powodu uszkodzenia akwarelowego lakieru, który w wyniku podgrzewania zapalniczką mógłby złuszczyć się na klapce albo nawet razem z klapką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Miałem okazję jeździć wszystkimi wersjami silnikowymi dostepnymi w Polsce, 1,2 benz, 1,6, benz. 1,6 dCi. Moment obrotowy i komfort jazdy najlepszy w dieslu 1,6 ( bez konkurencji) - choć nieco głosniej niż w autach z silnikami benzynowymi. Z benzyniaków tylko 1,6 do przyjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzb87 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witam, czy ktoś ostatnio zamawiał Qasqaia 2? Te ceny promocyjne z cennika (produkcja 2017) to maksymalny rabat jaki się udaje uzyskać czy też coś jeszcze można urwać? (ile?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Spokojnie negocjuj, nawet podjedz do innego dealera i zapytaj czy obniży ofertę jaka już masz , ja kręciłem w 3 salonach. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez GRZECH0TNIK PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja wysłałem zapytanie e-mailem z interesującą mnie konfiguracją i czekałem na oferty. Mimo że do najbliższego dealera mam około 30 km wybrałem ofertę z Dąbrowy Górniczej. ( 250 km ). U jednego dealera dostaniesz tylko 1000 zł rabatu a u drugiego do tej sumy dorzucą opony zimowe, alarm , dywaniki. Musisz się targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 ... wybrałem ofertę z Dąbrowy Górniczej. ( 250 km ). U jednego dealera dostaniesz tylko 1000 zł rabatu a u drugiego do tej sumy dorzucą opony zimowe, alarm , dywaniki. Musisz się targować. Poproś o ofertę w Nissan Szpot w Swarzędzu. Są "przyjaźni" dla klienta, a i sporo bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Spytaj jeszcze u Dąbrowskich w Zabrzu. Na Śląsku jest większa konkurencja to i o rabat łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Potwierdzam to co mówi koleszka Tomi - sam swojego QQ kupiłem w JM w Chorzowie - było znacznie taniej niż w Opolu pomimo tego, że w Opolu kupowałem poprzedniego QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzb87 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi. Byłem w salonie i faktycznie rabat 6000 to nie wszystko. W każdym razie robię poważne przymiarki do zakupu N-Connecta 1.6 DIG-T. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez dzb87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekpro Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ktoś kupował w ostatnim czasie QQ 1.2 N-connecta? jaką teraz cenę można ugrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ktoś kupował w ostatnim czasie QQ 1.2 N-connecta? jaką teraz cenę można ugrać? dla fizycznej osoby z 10 000zł to tak minimum dla firmy min. 10,5% + 4000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memeQQ Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Jest już mój i stoi pod domem, nowy, pachnący Qashqai w kolorze białej perły n connecta z pakietem premium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Ma nie stać! Ma jeździć i szpanować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memeQQ Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Jazda czysta przyjemność, banan z twarzy nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Nie czytaj forum to zostawanie na dłużej gratulacje i bezawaryjności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzb87 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 I ja dziś odebrałem N-Connecta + pakiety premium i winter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Bezawaryjnej szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Bezawaryjnej szerokości żartwoniś hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Karminadel - nie żartowniś bo koleszka ma 1,6 DiG-T - czyli tylko po 10 tyś sonda lambda do wymiany i dalej powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Aaaa nie doczytałem co ma za silnik. hihihi To ma odrobinę lepiej - bo nasze wydmuszki nie tylko z silnika się składają hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Zadowolenia i ja życzę. Tylko żeby nie było, że kupiliście teraz, a za 2 czy 3 miesiące będzie wersja po liftingu i będziecie marudzić, że można było poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi